Otelz.com Tahsilat Sorunları Ve Güven Kaybı

18 Kasım 2024 19:52

İstanbul Güngören ilçesinde işletmecisi olduğumuz otelimiz yaklaşık 2 senedir Otelz.com ile çalışmaktadır. Son 1 aydır Otelz.com tahsilatlı gelen hiçbir konaklamanın ücretini alamadık. Normalde acente tahsilatlı gelen konaklamaları 1-2 gün içinde sanal karttan tahsilatını yapıyorduk. 1 aydır bizleri sanal kart firmasında sorun var diyerek oyalıyorlar. Hiçbir şekilde hak ettiğimiz ücretin parasını alamıyoruz. Bizler de Otelz.com tahsilatlı gelen hiçbir rezerveyi kabul etmiyoruz ve misafirlere iptal etmelerini söylüyoruz. Ayrıca bu durumdan muzdarip başka işletmeler varsa sistemden acente ödemeli rezervasyonları kapatabilirler. İnsanların siniriyle oynuyorsunuz, yeter artık. Hizmeti veren biz, ter akıtan emek veren biz, ilgi alaka gösteren biz. Resmen hakkımızı yiyorsunuz. Tüm güvenilirlik ve saygınlığınızı yitirdiniz. Yıllardır turizm sektöründe oluşturduğunuz itibarınız ayaklar altında artık.

19 Kasım 2024 11:13 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Özden

Kaçmışlar diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum işlem başlattım ben

Özden

Aynı şeyleri düşünüyoruz herkesi mağdur etmişler yasal işlem başlattım ama sanırım bunlar uçmuş.

Firat

Bir de hiçbir şey yokmuş gibi bugün bölge sorumlusu arkadaş utanmadan mail atıyor yılbaşı için otelinizde bir etkinlik olacaksa bizlerle paylaşın reklam ve tanıtımını yapalım diye.

Salih sonuçtan çok memnun

Salih
20 Kasım 2024 08:37
"Çok teşekkürler ödemeyi bugün yaptılar bölge sorumlusu dilek günay hanıma teşekkür ediyorum ödemeler yapıldı"
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
05 Aralık 2024 12:47
Otelz.com Ödeme Sistemindeki Gecikmelerle Mağduriyet
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
02 Eylül 2024 11:48
"Sonunda tüm ödemelerimiz yapıldı. Teşekkürler"