Mörfi sonuçtan hiç memnun değil

Otelz Ödeme Gecikmeleri Ve İletişimsizlikle Gelen Hayal Kırıklığı!

18 Aralık 2024 11:13

Başlık: **Ödeme Sorunu ve İletişimsizlik**

Maalesef, bu platformdaki deneyimimiz hayal kırıklığı yarattı. Ödemeler zamanında yapılmıyor ve bu sorun yalnızca bize özgü değil, birçok kullanıcının aynı sıkıntıyı yaşadığını görüyoruz. Böylesine büyük bir firmanın bu denli temel bir hatayı yapmasını anlamak güç. Daha da endişe verici olan ise, tarafımıza atanan müşteri temsilcisine asla ulaşamıyor olmamız. Telefonlarımız sürekli yanıtsız kalıyor ve sorunlarımızı iletebileceğimiz bir muhatap bulamıyoruz.

Bu durum, firmanın müşteri memnuniyetine ne kadar az önem verdiğini gösteriyor. Daha önce çalıştığımız diğer platformlarda asla böyle bir problemle karşılaşmadık. Bu nedenle, mevcut şartlar devam ederse, bu firmayla olan iş ilişkimizi bitirmeyi ciddi şekilde düşünüyoruz. Profesyonellikten uzak bu yaklaşım, kullanıcıların güvenini zedeliyor. Ödeme sürecinin hızlandırılması ve iletişim kanallarının iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Aksi takdirde, birçok kullanıcı gibi biz de alternatif platformlara yöneleceğiz.

18 Aralık 2024 16:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

22 Aralık 2024 18:18

Halene dönüş yapılmadı ve paramı bekliyorum paramı yollayın artık!

27 Aralık 2024 11:27

Halene paramı yollamadınız! 5 kere aradım sizi her defasında yolluyorum diye beni oyalıyorsunuz. Hiçbir profesyonel bir firma değil insanları mağdur ediyorlar!

06 Ocak 2025 12:16

Çok şaşkınım halene param gelmedi! Hemen sizinle olan otel kaydımı sileceğim!

Özkan
Özkan