Ozan sonuçtan çok memnun

Opet'te Fahiş Fiyat Ve İade Sorunu Yağ Alışverişinde Hayal Kırıklığı

11 Kasım 2024 16:33
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Ücret iadem yapıldı, teşekkürler. Benzer süreç yaşayacak arkadaşlar için bilgilendirme; Bazı müşteriler yağı kullanıp kapağı kapatıp iade etmeye çalışıyorlarmış, çok kalabalık bir istasyon olmasından dolayı takibini yapmak çok zor olmaya başlamış ve istasyonun elinde böyle birçok ürün kalmış. Bu yüzden istasyon müdürü kendi kontrol ederek böyle ürünlerin önüne geçmeye çalışıyor. Benim ürünüm de kontrol edildikten sonra iadem yapıldı, sizde benzer sorun yaşarsanız birebir iletişim kurmak daha sağlıklı oluyor, bilgilerinize”

Opet Güzelyurt şubesinden (Aksu Kimya petrol), aracım yakın bir yerde yolda kaldığı için alışveriş yapmak zorunda kaldık. Ben aracın başında beklerken arkadaşım buradan yağ almaya gitti. Fakat fişe baktığımda arkadaşıma 1 litre motor yağını 750 TL fiyata satmışlar. Piyasa fiyatı 150 TL bir ürün. F**** 10W-40 1lt. Doğal olarak ürünü hiç açmadım. 1 saat sonra iade etmeye götürdüm. Kasa da bulunan çalışan, müdürünün kapaklı ürünleri iade almayı yasakladığını alırsa kendi maaşından kesildiği belirtti ve ürün iademizi almadı. Hafta içi tekrar gelin sorun dedi, ama yine söz veremem belli olmaz şeklinde bir yanıt aldım. Opet'te böyle bir şey yaşadığım için gerçekten çok şaşırıyorum. Ürünün fişi ektedir. Fahiş fiyata satılan bu ürünün iadesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 12:30 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba Ozan D., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

20 Kasım 2024 09:44

Maalesef herhangi bir geri dönüş olmadı. Benzer süreci yaşayan-yaşayacak arkadaşlar başka bir çözüm arayışına girmeliler, müşteri hizmetleri sonuçsuz bir ortam.

09 Aralık 2024 12:52

Merhaba Ozan D. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla

09 Aralık 2024 13:34

Okuyacak olan insanları bilgilendireyim ; İstasyon Opet'e ürünün kapağı açıldığı için iade almadık diye bilgi vermiş. Bende bunun üzerine ürünün hiç açılmadığını gösteren bir video çekip Opet'e gönderdim. Şimdi Müşteri hizmetlerinin bana dönüşünü iletiyorum. Eğer gidip istasyon müdürüyle görüşürsem bana yardımcı olacakmış.? Gerçekten trajikomik, istasyonunuz bana fahiş fiyattan ürün sattı, iade etmek istedim, iademi almadı. Şikayette bulundum, üstüne üstlük kapağı açıldı diye süreci manipüle etti. Bir de aynı yere gidip müdürünüzle neyi görüşeceğim acaba? Ben hakkım olanı istiyorum, kimseyle de görüşmek zorunda değilim. Bu şekilde sorumluluktan kaçarak çözüm üretemezsiniz.

13 Aralık 2024 12:02

10 Ağustos 2024 20:44
Opet Yanıltıcı Reklam Ve Haksız Para Talebi

Furkan
01 Nisan 2025 12:01
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Opet'te Motor Yağı Fiyatı Beklentimin Çok Üzerinde!

Alp
05 Eylül 2025 19:53