Çiğdem sonuçtan çok memnun

Opet Çalışanların Sorumsuzluğu Yüzünden Yaşadığım Maddi Manevi Sıkıntı

14 Eylül 2024 23:51
Çiğdem'in Teşekkür Mesajı
“Opet bayiisi aradı ve sorunumu çözümledi teşekkür eder, minnettarlığımı dile getirmek isterim 🙏🏻”

Opet Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi, Opet uzun petrol. No245. İş yeri no 1884984996, terminal no00061541 11.09.2024 tarihinde, 16.02 saatinde fatura tutarımızda 1.109,86 tutarı karşılığında aldığım hizmetten şikayetçiyim.

Benzin almak için durduğum zaman aracın yağını da kontrol etmesini istedim. Söylediğim genç çalışan bakıp bu yağ eksik dedi, yeni yağ satın almamın gerektiğini söyledi, içeriye ödeme için gittiğimde kişinin çok da bilgili gelmediğini söyledim, başka bilgili birinden yardım istedim. Başka genç bir çalışan geldi bilgili olduğunu söyledi. Kaportaya bakıp "nerede bu yağ yeri ya" dedi ve motor yağı kapağına dokundu. Sonra açması gereken asıl kapağı açıp "aaa zaten yağ var" dedi. Öbür arkadaşıyla dalga da geçti hatta şakalaştılar. Ben ertesi gün uzun yolculuk için yola çıktım. Aracımı dinlenmek için park ettiğim sırada gören birkaç kişi bana aracımdan duman çıktığını söylediler. Ben gidip kaportayı açtığımda her yer yağ içindeydi, ne olduğunu anlamadım çekici çağırdık. Tamirciye gitti araç. Ve arıza olarak "motor yağı kapağı açık kalmış" bilgisini bize iletti. Ve bunun insan eli değmeden kendi kendine oluşmasının imkansız olduğunu söyledi. Ben Opet gibi büyük bir şirketten böyle bir sorunu bana yaşatmalarını beklemiyordum. Opet'in gereken sorumluluğu almasını istiyorum. Ben çalışanlarınız yüzünden 1.500 TL çekici parası ödedim, elimde arızanın neden olduğuna dair belgeler de var. Kamera ile çalışanların ne yaptığı da açık açık görülebilir. Yaşadığım maddi manevi sıkıntının karşılanmasını talep ediyorum.

15 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Ülkü D., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

01 Ekim 2024 13:52

Merhaba Ülkü D. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla

01 Ekim 2024 13:55

Tekrar aramanızı rica ediyorum

01 Ekim 2024 15:24

1 Ekim 2024 saat 16:00 aramanızı bekliyorum Saygılar

01 Ekim 2024 16:19

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

01 Ekim 2024 18:16

Sevgili Opet! Geri dönüş yaptığınız ve mağduriyetimi giderdiğiniz için çok teşekkür ederim. Opet'ten vazgeçmek yok!

05 Aralık 2024 23:08

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Dolumu, İlgisiz Yetkililer Ve 20.000 TL Zarar: Opet Seyahatimizi Kabusa Çevirdi

Erkan
23 Ağustos 2025 14:51
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Opet İstasyonunda Hatalı Dolum Sonrası Mağduriyet Ve İlgisizlik!

Hatice
13 Temmuz 2025 01:35
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Opet Yanlış Yakıt Krizi: Araçta Büyük Hasar Riski

Furkan
23 Aralık 2024 20:08
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
01 Temmuz 2025 02:32
"Arayan kişi çok kibardı. Teşekkürler..."

Alican
13 Ağustos 2023 13:00