Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Opet Konyaaltı Hurma Erdem Petrol Kötü Hizmet

Opet Konyaaltı Hurma Erdem Petrol Kötü Hizmet
Yasin
17 Şubat 2024 22:54

Antalya Konyaaltı'nda sürekli mazot aldığım istasyondan, yine mazot almak için aracımı 8 numaralı pompaya park ettim. Mazot dolduğunu anladıktan sonra içeri kasaya gittim, pompacı arkamdaymış ve kasada bana aracın anahtarını teslim etti. Döndüğümde aracın deposunun altındaki tekeri ıslanmış halde buldum. Pompacı kontrol ettiğimde aracı silmiş ama lastik ve yerde yakıt olduğunu gördüm. Sonrasında kapağın kapanmadığı fark edince, pompacı kapağı kapatmak için benden anahtarı istedi. Kapağı kapatmak için elimi attığımda kapağı kapatamamış ve bana bu şekilde teslim etmiş. Ayrıca depoyu öyle bir şekilde de doldurmuş ki, depo deliğinden hala mazot akıyordu. En çok beni üzen olay ikinci kez olmuş olmasıydı.

19 Şubat 2024 11:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Yasin Ö., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

28 Şubat 2024 10:43

Merhaba Yasin Ö. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

28 Şubat 2024 13:01

Değerli Müşterimiz, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Şikayetinize istinaden istasyonumuza gerekli uyarı ve denetlemeler yapılmıştır. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Musa
Musa

İyi akşamlar Antalya bati çevre yolu üzerinde olan erdem petrol koy bakkalı gibi satışımız yok sayım var diyor personel geçen haftada uğradım yine sayım var diye satış yok deniyor sadece bati çevre yolu üzerindeki erdem petrol de rasliyorum böyle bir saçmalık

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
04 Ağustos 2023 22:13
İsmail sonuçtan memnun değil

İsmail
20 Ekim 2023 22:41
Opet Eskişehir Şirintepe Akaryakıt Pompa Görevlisi
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
05 Haziran 2024 10:08