Opet, Alınan Yakıtta (Motorin) Su Çıkması Nedeniyle Araç Arızası

13 Aralık 2023 03:07851

20/11/2023 tarihinde Cevizlibağ Opet istasyonundan aracımı doldurmak sureti ile aldığım 44 litre motorin yakıtın ardından araçta beliren arıza ışığı neticesinde aracımı servise götürdüm.

21/11/2023 tarihinde servisim tarafından aracımın yakıt deposunda fazla su olduğunu tarafıma bildirmesi akabinde Opet müşteri hizmetlerine 21/11/2023 tarihinde 9083511 numaralı kayıt açıldı. Kaydın üzerinde geçen 3 haftalık süre içerisinde defalarca arayıp eşimin hamile olduğu ve doğumuna 1 aydan kısa bir zaman kaldığını defalarca (yaklaşık 10 15 defa) müşteri hizmetlerine bildirmeme rağmen hala tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş yapılmamıştır.

Yıllardır yakıtımı Opet'ten alan, Otobil kullanan bir tüketici olarak Opet gibi kurumsal bir firmadan bu denli kurumsallık dışı, umursamaz, müşterisini hiçe sayan bir davranış beklemiyordum. 3 haftadır aracım servisin önünde atıl olarak yatmaktadır. Mağduriyetim halen devam etmektedir. Yetkililer sanıyorum çocuğumun doğmasını beklemektedir. Bunun başka bir açıklaması yoktur.

Yorumlar(5)

16 Haziran 2025 11:12

Aynı sorunu bende bayramın 1. Günü yaşadım çarşamba günü örnek alıp gittiler banada konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

İsa
Şikayeti Çözüldü
2 Ocak 2024 15:48

Ümit bey geçmiş olsun numara bırakırsanız ben nasıl bir süreç işledim anlatabilirim

Opet Mazotu Yolda Bıraktı

24 Ocak 2024 17:468.503

20.01.2024 tarihinde Sivas ilinden Antalya iline Ford Courier marka özel aracımla yaptığım seyahat esnasında, aracıma ya...

1 Destek

Opet İstasyonunda Dizel Araca Yanlış Yakıt Dolumu Sonrası Mağduriyet

10 Temmuz 2025 14:052.677

06.07.2025 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu karşısındaki Opet istasyonunda, görevliye aracın dizel olduğunu açıkç...

3 Destek6 Yorum

30 Mart 2025 16:2712.095

"Müşteri Hizmetlerinde yardımcı olan personelinize teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Senay
Opet Sorumsuzluğu Yolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Opet SorumsuzluğuYolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Ramazan
Opet'ten Yakıt Alma Pişmanlığı!

Opet'ten YakıtAlma Pişmanlığı!

Yusuf