Dedeoğlu Opet Petrol Çobançeşme Şubede Personel Sorunu!

26 Mayıs 2024 17:452.033

26 Mayıs Pazar günü öğlen saatlerinde gittiğim Çobançeşme Dedeoğlu Opet petrol de günümü zehir eden bir olay yaşadım. Tansiyonum fırladı elim ayağım titredi. Şimdi diyebilirsiniz ki benzinci de ne olmuş olabilir de problem yaşanmış olabilir. En nihayetinde orası bir ticarethane olmakla beraber Opet hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğu için tam olarak beni şoka uğrattı. Demek ki her şey temiz tuvalet değil. Bunun yanında anlayış, müşteriyi anlama varsa problemini çözme yani sorun değil çözüm odaklı olmak daha mühimdir.

Kısaca anlatayım:

2769₺ MaxiPuan var
Benim istediğim şimdi 1250₺ lik benzin alınca depo full olacak. Kalan 1519₺ lik kısmı Opet karta tl olarak yükleyip daha sonra arabam müsait olunca kalan kısmı almak. (Sebebi puanların günü geçecek olması)

İstek çok basit kasadaki bayan ve erkek buna olmaz derler konu kapanır.

Ama olur dediler ve işlemi yapmaya başladılar bütün puanları çektiler. Daha sonra Opet karta tl yüklemesi olmadığını benzin almam gerektiğini söylediler. Detaylar zaten can sıkıcı ama üzücü durum o kalabalıkta bir müşteri olarak çok açık anlatmama rağmen beni anlamamaları ve insanların içinde beni kasayı oyalayan laftan anlamayan ve zorluk çıkaran insan durumuna düşürdüler. İçeride ödenmiş 1519₺ var iken konuyu kapatmaya çalıştılar. Müdür 5 dakika dinledi anladım dedi sonuçta içinde 0₺ olan Opet kartı elime verip çözdük dedi. Kısaca 2 kasiyer ve müdür anladık deyip dinlediği anlamayan ona göre işlem yapmayan veya yapamıyoruz demesi gerekirken yaptık deyip 1519₺ ödemiş olmama karşılığında herhangi bir şey almamama rağmen işlem bitti deyip konuyu kapatan 3 kişi. Müdür ilk geldiğinde müşteri ile muhatap olacağına küçümseyerek ve dinlemeyerek kasiyer ile muhatap oldu.

Sonuç itibariyle 1519₺ lik puanı kredi kartıma iade ettiler. Ama yükselen tansiyon yaşanan stres ve zehir olan bir gün. Opet gibi kaliteli bir firma kesinlikle müdür ve kasiyer olarak daha kalifiye en azından dinlediğini anlayan aynı zaman da müşteriye düzgün ve kibar davranan insanlar çalıştırır. Bir daha Dedeoğlu Opet'e hayatta uğramam ama diğer Opet şubelerine giderim.

29 Mayıs 2024 09:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Ahmet T., Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler devam etmektedir. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

30 Mayıs 2024 12:31

Merhaba, Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Eğer imkanlar dahilindeyse kamera görüntülerini izlemeniz durumunda anlattığım müşteri-personel arasındaki iletişim problemini ve sonrasını çok rahat görebilirsiniz. Hayırlı günler dilerim.

Opet Aydınlar Petrol Şikayetçiyim

Opet İstasyonunda Yakıt Alımı Sonrası Güven Sorunu Ve Mağduriyet

Barbaros
Barbaros
3 Ağustos 2025 13:381.389

29.07.2025'de, Cihanbeyli çıkışında yer alan bir Opet istasyonunda durdum. Aracımda yaklaşık yarım depo yakıt bulunmakta...

Bursa Minareli Çavuş Mahallesi Opet Şubesinde Hakaret

Burcu
Burcu
4 Mayıs 2024 15:201.531

04.05.2024 saat 12:42 de Opet minareliçavuş Mahallesi şubesinde MaxiPuan’larımı kullanmak istedim kasiyer bilmediğini sö...

Opet Yanlış Yakıt Dolumu vVe İlgisiz Personel Nedeniyle Mağduriyet

Murat
Murat
29 Mayıs 2025 16:12862

"Teşekkür ederim ilgili müşteri hizmetlerine"

Tümünü Gör

Senay
Opet Sorumsuzluğu Yolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Opet SorumsuzluğuYolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Ramazan
Opet'ten Yakıt Alma Pişmanlığı!

Opet'ten Yakıt AlmaPişmanlığı!

Yusuf