Hulya
16 Haziran 2024 00:03

Bugün lastik yarılması nedeniyle Urla İskele'deki evimin 100 metre ilerisinde durmak zorunda kaldım ve ilk aklıma gelen Opel yol yardımı hattını aradım. Hemen dosya açıldı ve stepnemin bulunmaması nedeniyle lokalizasyon olarak en yakın servise çekilerek lastiğimin yapılacağı belirtildi. (Aradığımda saat 12:05 idi, hatta 12:07'de konum gönderdim.) Uzak olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla iki seçeneğim olduğu, birinin Bornova, diğerinin ise Gaziemir'deki bir servis olduğu ifade edildi ve ben Gaziemir'deki servisi seçtim. Mecburen çekici maalesef saat 14:28'de geldi. İsmi A** olan sürücüsü vardı, hemen arabamı çekiciye aldı ve yola koyulduk. Ancak lastik sorunum olduğunu duyunca servisin kapandığını, arabamın lastiğinin bayram sonrasında yani 20 Haziran Perşembe günü yapılabileceğini belirtti. Ben buna inanamadım. Bir lastik değiştirme için 4 gün serviste bekletilmek üzere arabamın götürülemeyeceğini, en yakın lastik tamircisine bırakmasını istediğimde Kahyaoğlu servisi benden çekici parası istendi, lastiği de kendimin ödemesi gerektiği belirtildi. Ya da alternatifi arabamın servise götürülmesiydi. Ben itiraz edince en yakın lastikçi olan Güzelbahçe girişinde kapalı olan bir lastik tamircisinin girişine arabamı bırakıp gittiler! (Lastikçinin kapalı olmasının onları ilgilendirmediğini belirttiler.) 3 saat öğle sıcağında yol yardımı ile oyalanarak bekletildiğime mi yanayım, yoksa kapalı bir lastikçinin önünde hiç bilmediğim bir yerde tek başıma bırakılmama mı, yoksa Opel yol yardımı ve Kahyaoğlu servisindeki ismi M*** olan bir kişi ile aramda geçen gergin telefon konuşmalarının stresine mi? İlk başta yol yardımı iletişim hizmetlerindeki kişiler servisin arefe gününde (yani 15 Haziran 2024) saat 14'de kapandığını bana söylemiş, yetiştiremeyeceklerini söyleselerdi ben kendim bunları hiç yaşamadan çözebilirdim. Zaten yine kendi imkan ve çabalarımla sorunumu çözdüm ve evime ulaşabildim. Bu yaşadığım mağduriyet, Opel yol yardım hattında çalışanların düşüncesiz, ilgisiz ve beceriksizlikleriyle açıklanabilir. Elimde telefon konuşmaları ve fotoğraflar var ve dava açacağım.

Opel Astra Lastik Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Berk
26 Mart 2025 13:47
Opel Astra Lastik Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
29 Eylül 2024 11:32
Opel Yol Yardım Hizmetinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları
Opel Yol Yardım Hizmetinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

Başak
27 Ağustos 2023 13:52

Tolga
07 Mayıs 2024 10:38
Sadun sonuçtan hiç memnun değil

Sadun
17 Mart 2025 12:28