Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 04:41

2023 haziran ayında sıfır bir Opel Mokka satın aldım. Çok memnun olduğum aracımda aniden tavanda boya atması sorunu ile karşılaştım. Opel yetkilileriyle iletişime geçtiğimde, haftalarca bekletildikten sonra bana boyama işlemi için 70.000 TL gibi bir ücret talep ettiler. Ayrıca yeterli ilgiyi göstermediklerini düşünüyorum. Avukatımla görüşerek hukuki yollara başvuracağımı ve maddi/manevi zararlar için dava açacağımı belirttim.
Opel'in kalite anlayışının oldukça düştüğünü gözlemliyorum. Bir arkadaşımın başka bir markaya ait aracı küçük bir sorun nedeniyle değiştirildi ve müşteri memnuniyeti için kendisine hediye gönderildi. Bunun aksine bizim aracımızın tavanı 5-6 ay içinde soyuldu ve bu konuda ilgilenen olmadı. İşlemler oldukça gecikiyor. Aracınızı aldıktan kısa bir süre sonra bile boyatmanız gerekebilir ve mağduriyetiniz çözülmezse, aracınızın değeri düşebilir ve size yetersiz bir tazminat teklif edilebilir.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Sedat
Sedat

Merhaba aynı sorun bende de var sonuç alabildinizmi

Selman
Selman

Opel böyle bir durumda araba değişimi yapmıyorsa araba firmasıyım diye ortalıkta dolaşmasın.

Seyhmus
Seyhmus

Opel gibi bir markanın komik rakamlarla hatalı araçlarını müşterilere vermesi hiç doğru değil. Tüm markalarda hatalı ürün sarılınca değişim yapılır. Hem müşteriyi mağdur edeceksin hem de değişim yerine kusurlu aracını satmaya çalışacaksın. Ucuzca bir yaklaşım...

Selahattin
Selahattin

Opel’i beğeniyordum fakat şu an bin pişmanım boyası birkaç ay içinde attı. Bayi bu konuda çok duyarsız. Usulsüz araba satıcılarından farkınız olmalı bu konuda şikayetleri önemseyip ilgilenmeniz gerekir. İnsanlar tüm sermayesini bir araca koyuyor üstüne mağdur oluyorlar ve mahkemelerle uğraşmak zorunda kalıyorlar.

Yılmaz
Yılmaz

Opel gerçekten tavan boyası renk atma konusunda sıkıntılı bir marka. Aynı mağduriyeti bende yaşadım. Opel alacaklara tavsiye edeceğim tek şey ismini yakışmayan şekilde insanı mağdur ediyor.

Kadriye
Kadriye

Bizim sitenin girişinde park ederken gördüm. Gerçekten tasarımı beni çok etkiliyordu ancak yorumlarından sonra başka bir marka araca yöneldim. Opel'in sahiplenmeyip sorunu çözmemiş olması da ayrıca skandal.

Emrah
Emrah

Opel Mokka alma arifesindeyim bu tür paylaşımları gördükten sonra vazgeçme durumunda kaldım yetkili servislerin çözüm üretemediği bir markadan uzak kalın derim

Yakub
Yakub

Opel Mokka almayı düşünüyordum. Almadan önce kronik sıkıntısı var mı diye bir araştırma yapıyorum, tavanda boya atması, sensör arızaları hat safhada olmasına rağmen komik çözüm önerileri vazgeçmeme neden oldu. Bir dünya parayı çöpe atamam. Ülkemizde boya sıkıntısı maalesef ciddi bir problem.

Azim
Azim

Özellikle çift renklerde oluyormuş. Opel bu sorunu çözmek zorunda. Geçmiş olsun

Telefon
Telefon

Bende aracı inceledim çok beğendim kesin almaya karar verdim yalnız şikayet ve yorumları gördükten sonra özellikle boya sorunu beni araçta soğuttu

Beşir
Beşir

Birkaç yerde araştırdım. Gerçekten de Opel boya konusunda kötü. Almaktan vaz geçtim.

Tc Utku

Benim aracımda aynı şekilde ve bir çok aracında da var. Marka aracının arkasında durmuyor. Durumu geçiştirmeye çalışıyor.

Opel bu sorunu onarım ile geçiştirmeye çalışırsa bundan sonra müşterilerine araç satarken açıklama yapmak zorunda kalacak. Kaporta işi hassas ve bu konuda müşterilerin de dikkat ettiği bir konudur. Umarım Opel müşterilerinin yanında yer alır. Karşısına alırsa büyük hata yapar.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Mayıs 2024 18:15

Fatih
23 Ağustos 2024 19:30
Tc Utku sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 12:14
Opel Tavan Boyası Soyuluyor!
Opel Tavan Boyası Soyuluyor!