Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandlandx AdBlue Kronik AdBlue Depo Arızası

Hüseyin
25 Temmuz 2024 23:51

Opel Grandland X kronik AdBlue depo arızası. Aracım 2020 model, 1.5 motor, 56,000 km'de ve yıllık periyodik bakımlarını hep servise yaptırdım. Shell'den başka yakıt almayan AdBlue'yu servis ve Shell'den kullandık hep. Bir hafta önce AdBlue arızası verdi, 5 defa servise gittim, şikayeti söyledim, hep silip hatayı gönderdiler. Servis sorumlusu, AdBlue seviyesi yarı olduğu zaman doldurulması gerektiğini, servis ustası ise sürekli AdBlue'nun tamamlanması gerektiğini söylüyor. Artık servislerde donanımlı kimsenin kalmadığını düşünüyorum. Servisten çözüm bulamayınca araştırmalarım sonucunda Opel'in kronik bir sorunu olduğunu öğrendim. 2020 ile 2022 arasında üretilen araçların hep bu sorunu varmış. Aracın garantisi bitti, depo değişim ve ücreti için 50,000 TL fiyat istiyor servis. Bir ürün hatalı olabilir. Bu fark edildiğinde ya da arızalandığı zaman servis işçilik ücretini alsın, Opel markası sattığı ve ürettiği aracın neden arkasında durmuyor? Antalya'da yaşıyorum. Yetkili servis ve özel servisten sadece deponun değişimi önerisi var, hiçbiri garanti vermiyor. Çoğu kullanıcı bu hata yüzünden AdBlue'yu iptal ettirmiştir. Kendi şahsıma ben iptali uygun görmüyorum. Eskişehir'de özel servis buldum. İptal etmeden arıza onarımını yapıyormuş. Randevu alıp sorunun çözülmesi için Antalya'dan Eskişehir'e gideceğim. Eskişehir'deki özel servis bu sorunu çözüp Opel yetkili servisin kendi ürünün arkasında durmayıp hatalı ürünlerini yenisi ile değiştirmek istiyor. Neden onarımı mümkün değil, siz servise bu eğitimi vermiyor musunuz? Depo değişimi yapıp yine yirmi ile elli bin km arızası yaşayanlar olmuş. 2023 sonrası üretilen AdBlue deposunda bu sorunun çözüldüğü ile ilgili söylemlerle karşılaştım.

Opel TR, Grandland Kronik Arızası AdBlue Hatası İçin 70000₺ İstiyor

İbrahim
01 Temmuz 2024 17:12
Opel TR, Grandland Kronik Arızası AdBlue Hatası İçin 70000₺ İstiyor

Opel Grandland X Kronik AdBlue Arızası.

Onur
05 Temmuz 2024 14:12

Opel Crosland Ad Blue Arızası

Remzi
14 Şubat 2024 15:02

Opel Grandland X 1.2 Puretech 130HP Motor Yağı Basıncı Arızası

Uğur
12 Eylül 2024 21:39
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
02 Ağustos 2023 19:58