Opel Grandland X Kronik AdBlue Arızası.

Onur
05 Temmuz 2024 14:12

2020 model Opel Grandland X aracım 73.000 km'de kurban bayramının 2. Günü hava kirliliği önleme sistemi arızası yani AdBlue arızası verdi. 21 Haziran günü Mar Opel Yetkili Servisine gittim, hatanın tanımlanabilmesi için üre enjeksiyonunun değiştirilmesi gerektiği sonuç alınmasa üre tankının değiştirilmesi gerekebileceği bildirdi. Enjektörü değiştirmeyi kabul ettim, servis değişimi yaptıktan sonra gerekli kontrolleri yaptıklarını aracı alabileceğimi iletti. Servis çıkışı 30 km yapmadan araç yine hata verdi. İnternet ortamında ülkemizde bu konuda oldukça şikayet olduğunu gördüm, yabancı forumlarda da Avrupa Opel bayileri bu sorunu kronik kabul edip ücretsiz değişim sağladığını okudum. Konu üzerine Opel Türkiye ye yardımcı olunmasını rica ettim. Yaklaşık 2 hafta sonra bugün arandım ve yardımcı olunmayacağını ilettiler. Opel markası güvenirliliği ve bilinirliği kapsamında isteyerek aldığım aracımdan bugünden itibaren çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Opel Türkiye den beklentim kronik bir hatadan kaynaklandığı belli olan konuda sadece yardımcı olunması idi, olamıyorsanız kusura bakmayın bende bu saatten sonra size yardımcı olmayacağım ve çevremden kimseye sizi tavsiye etmeyeceğim.

Cagatay
Cagatay

Opel Almanya'ya yazın geri dönüş yapıyorlar.

Opel TR, Grandland Kronik Arızası AdBlue Hatası İçin 70000₺ İstiyor

İbrahim