Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland'da Bitmeyen Motor Ve Şanzıman Sorunları

24 Ekim 2024 15:35

2022 model Opel Crossland 1.2 benzinli manuel aracımı Ekim 2023'te rölantide bekleme halindeyken motor sesi harici ses geldiği gerekçesiyle Erzurum yetkili servisine götürdüm. İlk inceleme sonucu aracın bilye dağıttığı, sonrasında ise şanzımana revizyon yapılması gerektiği söylendi. Revizyondan sonra arıza devam edince şanzımanın değişmesine karar verdiler. Şanzıman değiştikten sonra eski arıza aynen devam ederken hareket halinde vitesteyken rüzgar sesine benzer ses gelmeye başladı. Sonraki süreçte iki kez video kaydı aldılar ve kayıtları fabrikaya gönderdiklerini, fabrikadan gelecek cevaba göre hareket edeceklerini söylediler. Fabrika son videodan yaklaşık 1 ay sonra yetkili servise bu seslerin normal olduğunu bildirmiş. 1 yıllık süre boyunca 6-7 kez servise götürdüğüm, revizyon, değişim, yazılım gibi işlemler yapılan aracımdaki sesler aslında normalmiş (!). Hem rölantide hem de hareket halindeyken gelen sesler aynen devam etmesine rağmen Opel çözüm üretmiyor.

profile profile profile

Furkan
Furkan

Hocam bu şikayetle ilgi başka bir gelişme yaşadınız mı acaba? Benim aracımda da sizinkine benzer rölantide çalışırken ses geliyor ve debriyaja basınca ses kesiliyor. Servisi aradığımda ise sizinkine benzer bir cevap aldım. Şanzıman revize edilecek ama sorununuz çözülmeyebilir tarzı bir cevap aldım.

Cenk

Hayır hiçbir gelişme olmadı. Boşuna işlem yaptırmayın bence iyice bozup teslim ediyorlar

Meltem
Meltem

Erzurum yetkili servis araç temizlemede bile başarısız iyi ki Erzurum'da yaşamıyorum sıfır galeride beklemiş aracı temizletip teslim etmelerini saatlerce bekledik geldiğinde çok kirliydi ön koltuk önleri toprak canur su saman her şey dolu üzerlerine paspas atılmıştı o haliyle. İç gövde ve ekran pis çamurlu bezle silinmiş lekelenmişti. Tekrar temizlesinler denilip gönderildi ön koltuk önleri temizlenmiş motor tozdan görünmez şekilde getirdiler il dışından geldiğim bilindiği halde çok geç teslim edildi o gün yola çıkamadım. Sıfır araç gibi değildi araç servis sayesinde. Başka ilden gelen arkadaşımın aracı tertemiz gelmişti çok şaşırdım. Herkes işini severek yapsa keşke.

Opel Crossland Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Yunus
12 Şubat 2025 16:44

Sıfır Araçta Bitmeyen Şanzıman Ve Motor Sorunlarıyla Mağduriyet

Birgül
19 Eylül 2025 14:53
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14