Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 23:38

2020 Aralık ayında almış olduğum sıfır Corsa Elegance aracımın düzenli olarak zamanında (2 bakım A****, 1 bakım Denizli bayisinde) her sene yetkili serviste yaptırdım. Aracım 48.000 km'de 1 ay önce kadar yağ soğutucusu patladı. Dışarıda 7-8 bin lira tutacak işe servise indirimli olarak 29.700 lira ücret ödedim. Yapılan indirim 2392 lira. Resimlere koyacağım yağdan dolayı kaput altının temizliğinin yapılacağı söylendi (A**** S*****'ın söylemine göre kaput altının temizliği için yağ soğutucu işlemlerinin üstüne +2 gün kalmıştı serviste) hiç de temizlenmişe benzemiyor. Aracı servisten aldıktan sonra şehir dışına çıktım. Yaklaşık 250 km kullandıktan sonra anahtarı taktım, marşa basmadan kısa devre yaptı araç. Bu sefer bilgi için Opel’i aradım, yakınımdaki İzmir bayisine yönlendirdi. Akü değişimi yapıldı. Beyin kilitlenmiş, bir 6.000 lira daha masraf çıktı, yaptırdık. Geri dönüş yoluna çıktık, klima çalışmıyor. Aracı yapan arkadaşı aradım, kısa devreden zarar görmüş olabilir dedi. Muhtemelen bir o masraf daha çıktı, yarın bakacağım tekrar. Opel gerçekten sattığı araçların arkasında çok güzel duruyor. Opel tam bir pişmanlık oldu benim için. Hadi akü eskidi diyelim, yağ soğutucu kullanımla ilgili sorun olmamasına rağmen 4 yaşını doldurmamış bir araçta bu kadar masraf çıkmamalı. En azından düzenli şekilde bakımları yapılan, düzgün kullanılan bir araçta böyle sorunlar olmamalı.

Tc Tanzel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

17 Ocak 2025 05:14

Opel Corsa Motor Arızası Sorunu

Şeyma
28 Temmuz 2024 03:23
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
17 Ocak 2025 15:14