Opel Corsa Code 84 Hatası

Opel Corsa Code 84 Hatası
Mesut
Mesut
19 Kasım 2023 19:2321.076

Opel Corsa 2017 model otomatik benzinli aracımı 39.000 km olmasına rağmen sürekli code 84 hatası veriyor. Motor arıza ışığı yakıyor. Özellikle Şu anda soğuk havalarında gelmesiyle beraber bu arıza ışığı artık hiç gitmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim?

Yorumlar(11)

22 Ocak 19:06

Merhaba aynı sorun yaşanıyor gaz pedalı değişmeden mi çözüm buldunuz? Yoksa illa pedalın mı değişmesi gerekiyor?

İbrahim
İbrahim
3 Kasım 2025 11:25

Merhabalar. Benim aracım Corsa 2017 otomatik 1,4 benzinli. Aracıma yeni LPG taktırdım. LPG de giderken ve sanırım soğuk havanın etkisiyle bu hatayı alıyorum. Benzinde kullanırken nu hatayı almıyorum. Bujileri değiştirdim ama bujilerden olmadığı kesin. Siz kalıcı bir çözüm buldunuz mu? Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Eki aç
Kemal
Kemal
12 Aralık 2024 19:55

Arkadaşlar, para harcamanıza gerek yok, arabaya bindiğinizde çalıştırmadan gaz pedalına 3 defa arka arkaya sert bir şekilde basın arabayı öyle çalıştırın. Sorun çözülecektir hadi hayırlı olsun

31 Ocak 2024 02:23

Bende de sürekli bu hatayı veriyor. Sürekli yokuş çıktığımda genelde bu hatayı veriyor veya yokuş indikten kısa bir süre sonra bu hata oluşuyor. Gaz veriyorum fakat araç durma noktasına geliyor. Kontağı aç kapa yapınca düzeliyor. O kadar sinir bozucu ki. Tamire götürdüm dediler bobin ve bujileri değiştirmemiz lazım. 6 bin verdim. Sonraki gün yine aynı hatayı verdi. Eninde sonunda bir gün yokuşta onu ateşe vereceğim.

26 Ocak 2024 13:14

Bende Opel çetaş'a götürmüştüm 6 bin istemişlerdi gaz pedalı için sonra arıza vermemişti yaptırmamıştım bugün tekrar yaşadım aynı sorunu bazen değiştirmekte çözüm değil diyorlar ama inşallah bir daha yaşamazsınız aynı sorunu sanırım bende değiştireceğim

26 Ocak 2024 12:12

Hocam selamlar aynı sorun benim aracımdada mevcut nasıl bir çözüm yolu izlediniz acaba bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz teşekkürler.

Opel Crosland 2021 Model Araçta Erken Motor Arızası Ve Servis Yetersizliği

Suat
Suat
17 Ekim 2024 16:238.745

Opel crosland 2021 model aracım da daha 26.000 km motor arıza ışığı yandı. Yetkili servisi aradığım da bana yardımcı olm...

1 Yorum

Opel Mokka- Tekrar Eden Arıza!

Esra
Esra
4 Şubat 2024 19:2823.943

2015 yılında aldığım Opel Mokka arabam geçen seneden beri kod 84 arızası veriyor. Araba kendini kilitleyip saatte 10 km ...

Opel Stellantis Türkiye (Opel Crossland Aracımın Giderilemeyen Sorunu)

Tahsin
Tahsin
20 Ağustos 2024 20:5414.732

Merhaba, 2022 model Opel Crossland 2023 ocak trafiğe çıkışlı garanti kapsamında ki aracım henüz 9000 km de 13 kez motor ...

1 Destek5 Yorum

Tümünü Gör
Opel Grandland Tüm Arızaları Sayıyor

Opel Grandland TümArızaları Sayıyor

İsmail
2020 Opel Combo Direksiyon Arızası

2020 Opel ComboDireksiyon Arızası

Opel Movano Yetkili Servis Şikayeti!

Opel Movano YetkiliServis Şikayeti!

Cengiz
Opel Ve Erdemir Bayisi Pişmanlıktır