Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ümit Çakır Bursa'da Burun Ameliyatı Deneyimi

09 Haziran 2024 22:14

Dr. Ü*** Ç****'da burun ameliyatı oldum hem nefes almada hem de estetik olarak problemlerim vardı. Burnum eğri ve kemerli idi ameliyattan çok korkan biri olarak bu operasyona psikolojik olarak çok zor hazırlamıştım kendimi. Ü*** Ç****'a giderek çok büyük hata yapmışım bir daha ameliyat olma şansım yok. Burnum hala eğri ve kemerli. Sağdan ve soldan görünüşü tamamen farklı. Çok dik kalkık bir burun istememe rağmen bariz belli olan kemeri bile düzeltilmedi. Kendi sayfasında yorumları kapatmış. Ameliyat sonrasında kendisini asla görmedim şehir dışına çıktığını söyledi hemşiresi ilgi alaka yok parayı alana kadar her şey. Pişman olmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz

Edanur
Edanur

Sibel hanım merhaba benimde aynı şekilde burun ucumu istememe rağmen kaldırdı. Kalkık bir burun yapıldı bende mağdurum. Sizinle iletişime geçmek isterim aynı mağduriyete maruz kaldığımız için.

Sibel
Sibel

Benim de burun ameliyatımı yapmıştı devlette çalışıyordu o zaman buraya da şikayetimi yazmıştım zaman aşımından kaldırılmış. Hatta kendisi hastası olmadığımı bile iddia etti. Bir çok yorum vardı şikayetimin altında bir çok kişiye de böyle bir hastam yok diyor. O alaycı tavrı bana da sergilemişti umarım bundan sonra ona gitmek isteyenler açarda yorumlara şikayetlere bakar da başkaları yanmaz.

Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru

24 Şubat 2024 16:34
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2024 16:24
Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları
Miran sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Ameliyatında Beklentiler ve Sonuçlar

23 Mart 2025 16:40