Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru

Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Mağduru
24 Şubat 2024 16:34

Merhaba
Burnum kemerli ve öne düşük olduğu için ameliyat olmaya karar verdim. Uzun araştırmalarım sonucu bir arkadaş tavsiyesiyle doktor U*** H***********'nu öğrendim, gerek sosyal medyasında gerekse de katıldığı TV programlarına güvenerek onunla görüşmeye gittim.
Ön görüşmede çok iyi konuştu ve shopla güzel bir prototip yaptılar. Ben onlardan erkeksi güzel bir burun istedim. Onlarda yapabileceklerini vadettiler.

5 Ocak 2023 tarihinde ameliyat oldum. Sadece burnumun kemeri alınmış ve burun ucu hafif kaldırılmış. Burun ucum top gibi kaldı ve köfte gibi duruyor ve burun ucum düştü daha da kötü oldu. Ameliyat fotoğrafında ki gibi değil.
İnsanlar burnunu küçültmek için gidiyor ben mağdurum sizde mağdur olmayınız.

Ameliyattan sonra muayeneye gittiğim zaman beğenmediğimi söyledim. Ödem vs deyip geçiştirdiler. İkinci gittiğimde "yeni yüzüne artık alışmalısın. Beni bir aşçı olarak düşün, herkese yemek yaptığımı düşün. Sana da bu yemek çıktı" gibi cümleler kurdular.

Hem paramdan oldum hem de burnumdan rahat nefes alamıyorum, psikolojik olarak da sıkıntı çekiyorum. Gören hiçbir kimse ameliyat olduğuma inanmıyor.
İkinci ameliyat hem riskli hem de ücreti neredeyse iki katı. Mağdur oldum ve bir çözüm arıyorum.

26 Şubat 2024 17:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Başarısız Burun Ameliyatı Ve Doktorun İlgisizliği

02 Mart 2025 17:13

Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Kemer Düzeltme Sanatı!

29 Şubat 2024 22:30
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Kemer Düzeltme Sanatı!
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ümit Çakır Bursa'da Burun Ameliyatı Deneyimi

09 Haziran 2024 22:14