Onvo TV Tamir Ve Teslim Edilmeme Durumu

Onvo TV Tamir Ve Teslim Edilmeme Durumu
04 Mart 2024 23:53

140 ekran 55 inç Onvo Webos Android TV aldım, kullanalı 1 ay olmadan televizyonun ekranı karardı ve görüntü gitti. TV'yi aldığım zaman kurulum için gelen servisi aradım, 1 gün sonra geldiler. Televizyonun kutusu, jelatini, hepsi duruyordu. Paketleyip 2 Şubat 2024 tarihinde götürdüler. 1 aydan fazla zaman geçti, 5 veya 6 kez Onvo müşteri hizmetlerini aramışımdır. Her seferinde 'ekran sipariş verilmiş bu hafta gelecek', 'transfer aşamasında' veya 'sistemde görünmüyor' gibi mazeretler ürettiler. 04.03.2024 tarihinde tekrar aradım; televizyonu götürmelerinden 32 gün sonra yani hala ekran gelmemiş. 'Siz bizi neden mağdur ediyorsunuz?' diye sordum. Bunun bir tamir veya teslim zamanı vardır ve siz bunu kat kat aştınız. Bir televizyon 1 aydan fazla zamanda nasıl yapılmaz? Yapamıyorsanız yenisi göndermelisiniz, tüketiciyi mağdur etmeye hakkınız yok. Eğer 08.03.2024, Cuma gününe kadar televizyonum gelmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım ve TV'nin parasının iadesini talep edeceğim. Bu kadar mağduriyet olamaz, olmamalı. Acilen yetkili birinin beni arayarak gereken mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

05 Mart 2024 07:23 (Şikayetten 7 saat sonra)
05 Mart 2024 07:59
08 Mart 2024 14:45

Daha önce size şikayetimi yazılı olarak bildirmiştir 5 günden bana bir dönüş veya arama yapılmadı sizin tarafınızdan televizyonunuz da daha henüz gelmedi 02 şubat tarihinde servis gelip aldı bugün 36 gün oldu sizce daha ne kadar beklemeleyim veya TV bir daha geri gelir mi ondan bile şüpheliyim nasıl bir çalışma yapıyorsunuz veya nasıl müşteri memnuniyeti bekliyorsunuz anlamıyorum arayıp bir bilgi vermek çok mu zor acil beni arayın yoksa savcılığa ve Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım bilginiz olsun

04 Nisan 2024 08:37

Daha önce size şikayetimi bildirim yapmıştım tarihleri bellidir 5 marta birkaç gün daha süreye ihtiyacımız var dediniz fakat şu an 5 Nisan aradan 1 ay geçmesini rağmen televizyon tamiri yapılmadı teslimat gerçekleşmedi TV yi 5 Şubat'ta tamir işlemine alınmış 2 aylık bir gecikme ve mağduriyet demek bununla alakalı acil bir açıklama yapar mısınız yoksa farklı mercilere başvuru yapmak zorunda kalacağım

İlyas
İlyas

Merhaba kardeşim ekran kendiliğinden bozulduğu için senin tamir işi biraz uzar normal şartlarda 21 gün diye yazıyor garanti belgesinde Eğer ekranı kendin kırsaydın sadece bir gün içinde yapılır teslim edilirdi Tabi TV yi aldığın fiyatın bin tl altına yani 12000 TL'ye aldıysan 11000 TL'ye hemen hallolurdu.

Fırat
31 Ocak 2025 18:32
Onvo Televizyon Arızası: Çözüm Yerine Sorunlar Yığını!
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
22 Ocak 2025 13:41