Gülcan sonuçtan çok memnun

Onvo TV 'nin Kurulduğu Gün Ekran Arızası Oldu

Onvo TV 'nin Kurulduğu Gün Ekran Arızası Oldu
17 Temmuz 2023 18:09
Gülcan'ın Teşekkür Mesajı
“Karşıyaka servisine çok teşekkür ederim çok ilgili ve bilgililer onlara güvenerek tamire izin verdim”

Onvo marka 55"TV aldım kurulduğu günün akşamı ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Ertesi gün donmaya kararıp kendi kendine görüntüsü tamamen gitmeye başladı. Yani ses var görüntü yok. Bunlar aldığımızın ertesi günü oluyor. Servisi aradığınızda resim atın dediler. Attık resimlerini. Ekranda arıza var.

İster tamire götürelim isterseniz yenisiyle değiştirelim denildi. Üzerinden bir hafta geçti. Bugün başka bir numaradan arandım. Onvo servisiymiş. Yanıltır gibi TV de bir arıza yok yazılımsal bir şey yapılacak evinizde gibi bir şeyler anlattı. Böyle saçmalık mi olur.

Tamiri kabul edersek ekstra 6 ay garanti hediye edeceklermiş. Yersek. Daha kurulumun ertesi günü böyle bir hata veren bir cihaza nasıl güvenebiliriz. İadesini istedik. Bakalım şu an için bekliyoruz. O kadar aparat sattılar duvar deldiler. Şimdi başka marka alsan onun belki aparatı farklı. Bir sürü sorun.

18 Temmuz 2023 07:38 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

18 Temmuz 2023 10:54

Gülcan Hanım, Gerekli bilgi mail üzerinden aktarıldı, değişim için cihaz sevk edilecektir.

06 Eylül 2023 03:24

Ekran değişti şu an TV den memnunuz genel bir arızaymış halledildi. Karşıyaka servisi çok ilgili ayrıca teşekkür ederim

06 Eylül 2023 20:10

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolan Onvo TV'nin Kronik Sorunu Ve Ücretli Servis Ücreti

Ali
25 Aralık 2024 12:43
Garanti Süresi Dolan Onvo TV'nin Kronik Sorunu Ve Ücretli Servis Ücreti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ayıplı Ürün Değişimi Süreci

Abdullah
18 Ekim 2023 23:23
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Ekim 2023 13:33
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
23 Haziran 2023 01:08
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
11 Eylül 2024 13:15