Rıza sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 12:39

Onvo 55" Ultra HD Android 13 Smart LED TV satın aldık. Daha rahat maç seyredebilmek için büyük ekran bir televizyon alalım dedik. TV kurulumu yapıldı fakat bir türlü TOD uygulamasında maç açamadık. Ne yaptıysak bunu çözemedik ve sürpriz! Onvo müşteri temsilcisinin söylediği ve ekli resimde de mailde görüldüğü gibi Onvo markası TV'lerin Bein Connect uygulamasını desteklemediğini bildirdi. Yani maç seyredemiyorsunuz. Diyelim uygulamayı telefonunuzdan açtınız ve görüntüyü televizyona yansıtıp izlemek istediniz; maalesef o durumda da ekran sürekli donuyor. Hangi görüntüyü yansıtırsanız yansıtın, telefonda güzelce akan görüntü TV'de sürekli donuyor. Onvo TV'den peki ben ve benim gibi nice insanlar maç seyredebilmek için TV alıyor. Yazık değil mi bu insanlara? Niye uyarmıyorsunuz 'Bizim televizyonlarımızda Bein Connect uygulamaları açılmıyor' diye? Ayıp değil mi! Bu televizyonu iade etmek istiyorum. Acilen iadesinin gerçekleşmesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

03 Şubat 10:11

Onvo TV lerde uygulama sorunları var uygulamaları açmıyor açtığı zaman da görüntü kopuyor donuyor ekrana yansıtma donuyor

bu ürünü hiç kimseye ölemem 55 inç TV yi 1 ay önce aldım kurtulmak için yarı fiyatına verdim servisleri sorunu çözmediği gibi oyalama taktiği ile ilerliyor yok ArGe çalışmaları sürüyor yok cevap gelince size bildirilecek vs.

Ek
24 Aralık 2024 07:28 (Şikayetten 18 saat sonra)
24 Aralık 2024 13:03

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 14:14

Beni arayan olmadı telefonum iş telefonum 24 saat açık hiçbir şekilde açıklama yapmıyor müşteri hizmetleriniz. Sorunum şikayetlerim devam ediyor ekrana yansıtma özelliği çalışmıyor tod uygulamasından maç izlenmiyor.

25 Aralık 2024 15:05

Hiçbir şekilde sorunlarım çözülmedi bir çözüm olarak sundukları şeyler tamamen başlarından savma geçerliliği yok çöp oldu 5 günlük televizyon Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyorum mecburen

03 Ocak 17:41
Onvo TV İle Maç Keyfi Hayal Kırıklığı

Yetkili servisiniz aşağıdaki uygulamaları Onvo Smart Android TV lerde çalışmadığını söyledi ArGe çalışmaları devam ediyor diye de insanları oyalıyorsunuz 1 yıldan fazladır bu şikayetler şikayet sayfasına yazılıyor ve ArGe çalışmalarını bitirip çalıştıramıyorsunuz uygulamaları bu kadar par verip sıfır 50 inç TV alıyoruz Tüplü TV ile hiçbir farkı yok Android kesinlikle değil bu Onvo TV ler Çin malı tabletlerdeki arayüz kullanılarak çakma Android Yapılmış. İnsanların parasını alarak vermekle hükümlü olduğunuz hizmeti vermiyorsunuz hiçbir uygulamayı desteklemeyen bu markayı alacak insanları uyarmak için elimden geleni yapacağım. Resmen insanı saf yerine koyuyorsunuz Uygulamaları TV den açamıyorsunuz diyorsunuz ki Telefondan ekran a yansıtayım öyle seyredeyim fakat yansıtma da sürekli kasıyor 3 saniye de bir görüntü donuyor akmıyor Kafayı yemek üzereyim. Tod Bein Connect tabii TRT izle Netflix gibi uygulamalar kesinlikle desteklemiyor bu Onvo açmıyor bir şey izlenemiyor

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Kurulum Ücreti Ve Google Play Sorunu

Ugur
30 Aralık 2024 15:18
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
10 Mayıs 22:49

Onvo Marka Televizyon Ve Müşteri Hizmetleri

Bayram
18 Ekim 2023 20:18
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
06 Ekim 15:48