Levent sonuçtan çok memnun

Onvo Televizyonunda Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis

30 Kasım 2024 16:19
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Başta Sedef hanım ve Onvo camiası ve sorunlarımın giderilmesindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Onvo marka 50 inç bir televizyon aldık. (OV50F950) Televizyon biraz fazla açık kalınca kanalı izlerken kanal değiştirme, ses açma kapama ve televizyonu kapatma işlemini kumandadan yapamıyoruz. Kumanda sağlam, fişi çekince düzeliyor ve uzun süre izleyince yine aynı sorun ortaya çıkıyor. Servisi aradık, geldiler ve 10 gün televizyon kendilerinde kaldı bir şey yok deyip tekrar geri getirdiler, bu kadar yeteneksiz bir servis olamaz. Televizyon benim ana kart hatam var deyip duruyor.
Garantisi hala devam ediyor.
Hala TV aynı hataları vermeye devam ediyor, servisi aradım tekrar senin televizyonunda bir şey yok diyor ve beni çıldırtıyor.

Onvo televizyonu aldığımdan beri sorunları hiç bitmedi ve hayal kırıklığı.
Servis
Edremit/Balıkesir

02 Aralık 2024 07:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Aralık 2024 14:04
03 Aralık 2024 14:34

Sedef hanıma iletilmek için video yolluyorum. Teknik servise gösterilmesi için.

17 Aralık 2024 09:16

Onvo firmasından beni arayan Sedef hanım benden şikayetim ile ilgili video yollamamı istemişti videoları yollady ama hala bir olumlu geri dönüş olmadı. Şikayet varda yazılan şikayetleri aramış olmak için arıyorlar ve şikayetin telafisine gudilmiyor. Ben hala şikayetçiyim.

18 Aralık 2024 09:17

Levent Bey Merhaba, Dün yapmış olduğumuz telefon görüşmede videoyu mail olarak iletemediğinizi beyan etmiştiniz. Sonrasında Şikayet Var platformuna eklediğiniz video üzerine servisle görüşme sağlanıp sizlere bilgi paylaşılacaktır. İyi günler dilerim.

19 Ocak 2025 17:53

Basta Onvo müşteri temsilcisi Sedef hanıma olmak üzere tüm Onvo camiasına teşekkür ediyorum. Sedef hanım benim ile birebir yakından ilgilenerek sorunumun çözülmesinefe büyük katkı sağladı. Teşekkürler.

21 Ocak 2025 21:32

Ercan
19 Kasım 2024 15:12
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
28 Kasım 2024 17:48
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
29 Ağustos 2023 15:55