Selman sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cihazımı Bozdular

Onvo Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cihazımı Bozdular
25 Mayıs 2024 13:49

Merhaba, cihazım Onvo 12 X Plus'ın lastiği patladığı için yetkili servise ve Onvo müşteri hizmetleri genel müdürlüğüne götürdüm. Dediler ki motor kablosunda deforme var, tamiri 500 TL ve bir de iç lastik taktılar. Cihazımı teslim aldım ve 24 saat geçmeden iç lastik patladı. Götürdüm, değiştirdiler ve o günden bugüne motorda sorunlar var, hem de ciddi sıkıntılar var. Motorda bir şey çarpıyor diye motor beynini değiştirdiler. Şu an en az 5-6 kere iş yerimden izin alıp gittim ve yetkili servis motorumu bozdu, yetmedi hayatımı tehlikeye attı. Dün scooter'ı teslim aldım, kaçıncı kez hatırlamıyorum. Eve gidiyorum, yokuştan iniyorum, gazlama yapınca ağır ön freni yaptı. Motor ve kaza yapacaktım. Bugün gittim ama kapalıymış. Dönüşte yine motordan sesler gelmeye başladı, eve gidince kontrol ettiğimde arka lastik somununu düzgün sıkmamışlar. Yani şunu diyebilirim ki o işini yapmayan teknisyen resmen tekerlek yuvasından çıkıp ölümümün sebebi olabilirdi! Video ekledim, kontrol ederseniz. Şu an benim cihazım keşke yetkili servise götürmeseydim lastik değişimi için! Sorunun acilen çözülmesi için lütfen desteğinizi istiyorum çünkü motoru mahvettiler ve artık kiminle konuşacağımı bilmiyorum ve bu en son çarem mahkemeye gitmeden.

profile profile
27 Mayıs 2024 08:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Haziran 2024 02:57

Hiç kimse beni aramadı bu arada :)

Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
01 Kasım 2023 10:17
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Yetkili Servis Mağduriyeti

Eren
27 Eylül 2024 16:54

Enes
12 Eylül 2024 10:50
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter, İç Lastik, Bilinçli Yanlış Uygulaması

Yavuz
12 Nisan 2024 22:53
Onvo Scooter, İç Lastik, Bilinçli Yanlış Uygulaması
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
20 Ağustos 2024 10:40