Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter, İç Lastik, Bilinçli Yanlış Uygulaması

Onvo Scooter, İç Lastik, Bilinçli Yanlış Uygulaması
Yavuz
12 Nisan 2024 22:53

28.02.2024 tarihinde Onvo ov-012 scooterımın arka lastiği patladı. Taksiye koyup, yetkili servise götürdüm. Lastiğe tamir yapmadıklarını, sadece iç lastik taktıklarını söylediler. Yetkili servis oldukları için, kabul ettim. İç lastiğe 900 TL para aldılar. Fatura istersem +KDV olduğunu söylediler. Ben de güvenerek bindim. 10 gün sonra yine lastiğim patladı ve yine yolda kaldım. Yine taksi... Fakat bu sefer ortada lastiği patlatacak bir şey yoktu. Şüphelendim ve lastik servisine gittim. Lastiği beraber söktük. Çıkan iç lastiği görünce çok şaşırdım. Yanlış ebatta iç lastik kullandıkları için lastik kendini yıpratarak patlamıştı. İç lastik, 150 - 200 TL civarında. Hem 5 katı paramı alıp, hem de yanlış ürün montajı yapmışlar. Bundan dolayı tekrar yolda kaldım.
Güzel bir de hikaye uydurmuşlar; lastiğinizin havası inmiştir, havası inince içeride katlanmıştır, siz de frene basınca deforme olmuştur...
Bu kadar bilinçsiz, bu kadar fahiş fiyatla servis yapılır mı. Hem yanlış servis yapıp, hem de kendilerine toz kondurmuyorlar. Bir daha gitmek zorunda kalmam umarım.

15 Nisan 2024 07:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

27 Nisan 2024 11:20

Tolga
24 Ağustos 2024 13:30
Onvo 2 Haftalık Cihazın Lastiği Tekrar İndi
Onvo 2 Haftalık Cihazın Lastiği Tekrar İndi
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

Özgül
01 Kasım 2023 10:17
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cihazımı Bozdular

Selman
25 Mayıs 2024 13:49
Onvo Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cihazımı Bozdular
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
06 Haziran 2024 11:25