Samet sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2023 20:18
profile profile profile
03 Eylül 2023 13:36

Onvo markalı Scooter satin aldım Media Markt dan 2. Kez 1. Haftasında arıza verdi ve Media Markt ürünün arkasında durmuyor, garantiye gönder diyor orada beklesin diyor, 2. Scooter garantiye ilk haftasında gidecek.

04 Eylül 2023 08:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

04 Eylül 2023 10:02

Tüketiciye geri dönüş sağlandı, gerekli bilgi aktarıldı.

12 Eylül 2023 03:01

Geri dönüldü fakat hiçbir şey yapılmadı, ürünler halen daha serviste ve daha bakılmadı 1 er hafta dahi kullanılmadı, arıza kayıt evrakı almış olsak da genel merkezi aramış olsak da değiştirmeleri veya geri almaları gereken ürünler hk hiçbir girişimde bulunmadılar. Anket yapar gibi dert dinlediler ve savuşturdular başlarından diyebilirim, yazık oldu paramıza

22 Eylül 2023 11:52
Media Markt Ve Onvo Aldığım Tüm Ürünler Problemli

Arkadaşlar saatlerdir iletişime geçmeye çalışıyorum, geri donen yok hala ve telefonu da açmıyorlar, bu mesajları yorumları okumadan ürün satin alma Çünkü 2 aydır 2 Scooter ürünüm garanti serviste ne bakan var ne arayan.

Mücahit
Mücahit

Onvo 112 scooterın farları ve ledleri yanmıyor servise verdim beyin sipariş verdik dediler ama ortada bir şey yok gidon sallantısı kronik diyorlar servis hiçbir şekilde ilgilenmiyor.

Onvo 10 Günde Bozulan Scooter ve Uzayan Garanti Süreci

02 Temmuz 2025 15:00
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Ödeyerek Aldığım Onvo Rx7 Scooter Yenilenmiş Çıktı, Beyin Yanması Ve Garanti İhmali

Ozan
08 Nisan 07:48