23 Aralık 2024 14:36

Ankara Akyurt ilçesi Seda Butik mağazasından 12.01.2024 tarihinde aldığım bu kazağı bir kez yıkadım ve birkaç kez giydim dolabıma kaldırdım ve tekrar kullanmak üzere aldığımda arkasında delikler olduğunu fark ettim. Aldığım mağazaya başvurarak markaya iletilmesini rica ettim. Uzun bir süre markada incelemeye alındıktan sonra kullanıcı kaynaklı deformasyon diyerek geri gönderildi, gönderiyi açınca temizlenmiş olarak geldiğini fakat bu sefer önünde de delikler oluştuğunu gördüm. Bu kadar az kullanımda nasıl böyle deforme olabileceğini anlamadım. Uzun yıllardır On Fashion markasının ürünlerini severek ve güvenerek kullanırım ama bu yaşadığım şey beni çok üzdü ve marka güvenilirliğimi sarstı. Bakış açımı değiştirdi. En kısa zamanda ürünümün değiştirilmesini veya para iadesi yapılmasını talep ediyorum. On Fashion markasından gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Ayşe sonuçtan çok memnun

Yüksek Fiyatlı Çantada Kusurlar Ve Markadan Yetersiz Çözüm

17 Mayıs 2025 14:43
"Muhtemelen kraldan çok kralcılık oynayan bir müşteri ilişkileri sorumlusu vardı. Bir anda değişim sağlayabileceklerini müşteri memnuniyetini gözettiklerini söylediler. İlgileri için marka sahiplerine teşekkür ediyorum."
K. Onur sonuçtan çok memnun

K. Onur
24 Mart 2024 18:40
"Mağaza müdür yardımcısı ipek hanıma çok teşekkür ediyorum"
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
22 Nisan 2024 14:54
Emnora Deri Saplı Çanta Defoları Hk.
Emnora Deri Saplı Çanta Defoları Hk.
İrem sonuçtan memnun değil

29 Ağustos 2023 10:20