Bakırköy 26. Noterliği'nde İşlem Yaptıramadım!

08 Eylül 2024 23:52

Bakırköy 26. Noterlik'te 13.00 civarında işlem için geldim fakat ismini n*** olarak tanıtan bayan kesinlikle sıra vermiyoruz sıra almayan herkes gidebilir diyerek bağırdı, kendisine numara alayım belki işlemler hızlı biter sıra gelir diye rica etmeme rağmen ve mesaisi bitmemesine rağmen sıraya almadı, işlem için notere girdim yukarı çıkıp memur beye rica ettim zaten içeride verdiğimiz selamı almıyorlar, rica ettim memur bey kızımı yarın okula yazdırmam gerekiyor velayet göndermem lazım sağlıkçı olduğum için benim yerime bakacak kimse yok izin alamıyorum diyerek ricada bulundum fakat sert bir üslupla n** hanım almıyorsa biz de almayız diyerek tepki verdi ısrar ettim rica ve minnetle yarın izin alma şansım yok çocuk okuldan geri kalacak acil velayet vermem lazım yine sert üslupla geri çekildim, mesai saati bitmemesine rağmen numara vermemek ne demek ne kadar yoğun sıra olursa olsun ve her şeyden önemlisi üslup biz hepimiz insanız ve değerliyiz insan olarak gözle iletişim kuruyoruz fakat suratıma bakmadan sert üsluplarla insan ilişkisi kurduklarını dışarıdaki kişilerden de şahit oldum, bu noterliğin üslup konusunda denetlenmesini bitmeyen mesai sürecinde sıramı alamadığım için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Necdet
Necdet

Saat 18 iş kabul saatidir. 18 e kadar gelen işler alınır. Mesai sınırı yoktur. İş biter memur gider. Ama maalesef yeni arkadaşlar ( bütün arkadaşlar aynı olmamakla birlikte) noter memuru değil, bilgisayar operatörü

Noter Çalışanının İş Etiği İhlali Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Kasım 2024 17:30