Veysel
25 Haziran 2024 12:33

Normod koltuklarımızdan rahatlık anlamında memnunuz ancak kumaşla ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Koltuğumuzu Wooly keten kumaş tercih etmiştik. İlk başta bu kumaşta dikkatimizi çeken saç ve kıl tutmasıydı. Temizlemesi bu anlamda çok zor. Dyson bile çekemiyor. Biz bunu bir şekilde idare ediyorduk. Ta ki bir gün koltuğa ufak bir şey dökülene kadar. Normod’un önerdiği gibi beyaz sabunla sildim ancak sildiğim yerler leke olarak kaldı. Tekrar sildim, sildikçe lekesi büyüdü. Su bile damlasa leke yapıyor. Açık renkli 3'lü koltuğumuzun tek süngerinde şu an kocaman bir leke var ve maalesef eve gelen misafirlerin hemen dikkatini çekiyor. Normodla ilk iletişime geçtiğimde gelen şikayetler yüzünden bu kumaşı kaldırdıklarını söylediler. Koltuktan memnun olduğumuz için sadece kumaş değişimi talep ettik, olmuyormuş. Koltuğu indirimli değiştirmeyi teklif ettiler ama 6400 TL tutuyor ve bu çok fazla bir fiyat. Benim derdim sadece kumaşla ve kumaşın problemli olduğunu Normod da kabul ediyor. Yani bizden kaynaklı bir sorun değil bu. Açıkçası biz ücretsiz bir değişim bekliyorduk. Sonuçta ben şu an başka bir kumaş seçmiş olsaydım bu sıkıntıları yaşamayacaktım. Müşteri memnuniyeti odaklı sandığımız Normod maalesef bu konuda bizi mağdur etti.

25 Haziran 2024 15:21 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
08 Ocak 2025 10:34
"Merhaba, koltuklarımı yenileriyle değiştirdiler. Aynı modelin kadife kumaş olanını gönderdiler. Umarım bundan memnun kalırız. Müşteri memnuniyetini önemseyen markalara hasret kalmışız. Bu tutumları için teşekkür ederim."
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
30 Kasım 2024 22:15
"Koltuğumun kumaşından hiç memnun değildim sorunlu ve üretimden kaldırdıkları bir kumaştı sorunumu çözdüler istediğim kumaşta yeni bir koltuk gönderecekler çok teşekkür ederim"
Normod Koltukların Kumaş Sorunu

Vivense Kötü Kalite Ve Müşteri Hizmet Para Garantisi Sıfır
Şeyda sonuçtan çok memnun

Şeyda
14 Ocak 2024 10:57
"Şikayetim aynı gün giderildi. Bir yanlışlık olduğunu belirttiler ve istediğim kumaştan istediğim ürünü hazırladılar. Teşekkürler..."