Onur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 01:29
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Söyledikleri gibi temizledim ve sorun çözüldü. Formu konusunda modelin bu olduğu söylendi. Gerekli işlemleri yaptım sorun halloldu. Teşekkür ederim”

Yaklaşık bir yıl önce almış olduğum ve haziran ayında kullanmaya başladığım nil yeşili rengi klem large üçlü koltuğumda fotoğraftaki detayda görüleceği üzere leke oluştu ve bu leke çıkmamakta. Ayrıca yine fotoğraflarda görüneceği üzere koltukların minderlerinin formu bozuldu. Elimi atsam minderlerin şekli bozuluyor ve alt tarafta şişme yapıyor. Ayrıca yukarıdan da görüleceği üzere çöküntü oluştu. Daha ürünleri kullanalı 1 yıl dolmadan bu hale gelmesi insanın canını sıkıyor. Sanki 10 yıllık kanepe gibi duruyor. Bu mağduriyetlerimin giderilmesini talep ediyorum.

Sipariş no: ND27014

10 Kasım 2023 11:24

Normod firması WhatsApp üzerinden bana ulaştı ve ilk etapta yapmam gerekenleri ilettiler. Sorunlarım düzelmezse ürün değişimi ile sorunu çözeceklerini ilettiler. Dediklerini deneyeceğim. Hızlı iletişimleri ve hassasiyetleri için kendilerine teşekkür ederim. Umarım sorunum çözülür

15 Kasım 2023 17:26 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Onur Bey, Umuyoruz görüşmemiz sonrasında her şey yolundadır. Çözüm alamadığınız bir durumla karşı karşıya kalmanız halinde sizlere destek olmak adına her zaman dönüşlerinizi beklemekteyiz. Güzel günler dileriz.

06 Mart 2024 16:53

07 Temmuz 2023 11:01