Eksik Vidalar Ve Kırık Parça: Normod Siparişimde Yaşadığım Sorun

Eksik Vidalar Ve Kırık Parça: Normod Siparişimde Yaşadığım Sorun
22 Ekim 2024 13:236.917

nd 55362 numaralı Normod siparişimde videoda gördüğünüz hata mevcuttur. Ürün, fabrikada üretim esnasında hatalı üretilmiş olup vidaların eksik olması nedeniyle birleştirme esnasında siyah parçanın vida deliği kısmı kırılmıştır. Kontrol ettiğimde, üründe vidaların girmesi gereken deliklerin ahşap iskelette açık olduğu fakat bez dahi yırtılmadan 1 vida ile geçiştirildiğini gördüm.

Normod'u canı gönülden herkese tavsiye eden bir müşteriniz olarak bu durum beni ciddi anlamda üzmüş bulunmaktadır. Sorunun çözümü için tarafıma ivedi dönüş rica ederim.

25 Ekim 2024 17:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Oğulcan Bey, siparişiniz ve bizi tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Teslim aldığınız ürünle ilgili yaşadığınız problem adına çok üzgünüz, gerekli ekiplerimizi bilgilendirerek daha iyi bir deneyim sunabilmek adına gerekli çalışmaları yapacağız. Çözüm süreciniz için ekiplerimizle görüşme sağlamadan önce Şikayetvar platformu üzerinden bildiriminizi ulaştırdığınızı görüntülüyoruz. Bildiriminize istinaden ekiplerimizin size ulaştığını ve aynı gün içerisinde destek kaydınızı oluşturduğunu, ihtiyacınız olan kilit setlerinin en kısa sürede tarafınıza teslim edileceğini hatırlatmak isteriz. Yardımcı olabileceğimiz her konuda Whatsapp hattımız üzerinden müşteri deneyimi ekibimize ulaşabilirsiniz. Sevgiler dileriz.

Oğulcan
12 Kasım 2024 15:05

28 Ekim 2024 00:48

Çözüm oldu mu kaç günde çözüldü mağduriyetiniz telafi edildi mi ürünü tamirden başka? Normod yüksek fiyatlar sunuyor basit hatalar markadan soğutuyor

5 Şubat 2025 14:058.031

"Normod firmasından farklı bir sipariş verdim. Bu siparişin hemen ardından müşteri temsilcisi arayarak önceki siparişimde yaşanan problem sebebi ile özür mahiyetinde bir hediye vermek istediklerini belirterek almak istediğim farklı bir ürün için küçük bir indirim uyguladılar. Nezaketleri için teşekkür ediyorum."

1 Destek

Teslimat Sorunlarıyla Gelen Hayal Kırıklığı

9 Ocak 2025 15:037.323

Merhaba. Normod'un ürünlerini yıllarca mobilya sektöründe çalışmış olmam sebebi ile gayet kaliteli ve başarılı buldum. F...