Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
14 Kasım 2023 11:18

13.10.2023 tarihine kadar Nkolay üzerinden kolay nakit çekmek istediğimde uygulama otomatik olarak kapanıyordu.

Bununla ilgili talep oluşturunca ekte gösterdiğim SMS tarafıma iletildi ve link üzerinden işlemime devam edebileceğim söylendi ve 16.10.2023 tarihinde bu şekilde kolay nakit çekim işlemini tamamladım.

13.11.2023 tarihinde faizsiz şekilde kredi kapama yapmak istediğimde kredime faiz işlediğini gördüm.

Bununla alakalı hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, talebimi aldılar fakat bugün gelen diğer SMS'te faizsiz gün sayısını seçmediğim için işlemin hatasız olduğu söyleniyor.

Fakat ben faizsiz gün seçeneğini seçtiğimden eminim, gelen kredi onayı SMS'inde de faizsiz kredi çektiğim görünüyor.

Bugün daha fazla faiz işlemesin diye krediyi kapattım, en hızlı şekilde faiz olarak kesilen 222,05 TL'nin hesabıma iadesini talep ediyorum.

Aksi takdirde Nkolay bünyesinde bulunan bono yatırımlarımı sonlandırıp Nkolay üyeliğimi kapatacağımı belirtmek isterim, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

14 Kasım 2023 11:29 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, N Kolay Müşteri Bildirimleri Yönetimi

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
20 Şubat 2024 10:30

Teknik Hata Nedeniyle Haksız Faiz Kesintisi

Bilal
24 Ekim 00:11
Veysel sonuçtan çok memnun

Veysel
17 Ekim 2023 22:23
"Konuya ilişkin talebimin dikkate alınması, özenle takip edilmesi ve bana ulaşan ve gerekli açıklamaları gayet kibar ve çözüm odaklı sunan müşteri hizmetlerinden Ayten hanıma da çok teşekkür ediyorum. Bu çok güzel oldu Güvenim sarsılmadı..."

Sebahattin
06 Kasım 2023 14:23
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
03 Mart 2024 16:09