Yağız sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 22:31

27 Kasımda aldığım Nissan Qashqai Sky Pack 2024 model araç 91 km olmuşken sistem arızası verdi. Dünya para verip araç alıyoruz. Yaşadığımız duruma bakın. Şerit takip, çarpışma önleyici ve Cruise kontrol devre dışı. Diyarbakır Vurallar servisi sorunu tespit edemedi. İlgisiz ve duyarsız. Gaziantep servisi sağ olsun sorunu buldu ilgilendi.

10 Aralık 2024 11:16

09.12.2024 tarihinde servise Diyarbakır Vurallar servisine gittim, cihaza bağlamadan kayıt açılmadan beni 7 gün sonrasına erteledi. Aracın birkaç gün kalabileceğini söylediler. Garanti söz konusu olmasa uğraşacağım şey değil de. Nissan Pişmanlıktır. Servis ağının bu kadar rezil olduğunu bilseydim bu markaya bulaşmazdım...

03 Ocak 2025 11:00 (Şikayetten 29 gün sonra)

Sn Yağız A, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

03 Ocak 2025 13:25

Şikayetime yaptığınız hızlı dönüş için teşekkür ederim, aradan 29 gün geçmiş takvimden de 1 yıl düşmüş. Kendi çabalarımla servisi sürekli rahatsız ederek aracımın sorununu çözdürdüm. Bu şikayetim de burada böyle kalsın herkes görsün.

Yorumlar (7)

Burak
Burak

Merhaba 15 gün önce sıfır aldığım araçta benzer bir durumu yaşıyorum adaş radar sisteminde arıza olduğunu söylediler şu an için bir çözüm bulunamadı büyük bir ihtimal mahkeme yoluna gideceğim sizin sorun halloldu mu? Çözebildiler mi? 2 defa çekici ile servise gitti yarın 3. Kez gidecek

Yağız

Çok geçmiş olsun, benim sorunum çözüldü, Nissan Türkiye'yi arayın, durumu anlatın, ben Diyarbakır'da ikamet ettiğim için buradaki servisi sıkıştırıp sorunu çözdürdüler, hatta araç servise alınınca ikame araç bile verdiler. Radar beyni garanti kapsamında değişti. Çekicilik bir durum olmadı bende. Şikayet var üzerinden Nissan'dan sonuç alınamıyor ama Nissan Türkiye çözüyor.

Çağrı
Çağrı

Yağız hocam bende o sorunu yazdım bana ulaşabirmsınız sorun çozüldumü sizinki

Yağız

Sorun çözüldü, Radar beyin sacı nı değiştirdiler, 3 gün serviste kaldı araç. Garanti kapsamında halledildi. Sürekli Nissan Türkiye ile görüşüp servisi sıkıştırdım. Ustaya kalsa 15 olurdu.

Abdulkadir

Ya şimdi her marka araçta sorun çıkabilir. Önemli olan bu sorunlara hızlı ve etkili çözüm üretmek yani satış sonrası hizmetin iyi olması lazım. Park sensörü arızası için başka bir serviste ön arka plastik aksamın çıkarılıp kontrol edilmesi gerektiği söylendi bana

Abdulkadir

Merhabalar sorun tam olarak neymiş acaba. Benim araçta park sensörü arızası verdi

Yağız

Sorun radar beyninde arıza olmasıymış, bugün servise gideceğim bakalım işleyiş nasıl göreceğim. Nissan Türkiye'nin umurumda değil. Şikayet varmış yokmuş.

Nissan Qashqai 2024 Model Turbo Arızası Giderilemiyor Çekiş Kaybı Var

08 Temmuz 2024 22:40