Nissan'ın Sorun Olmaz Dediği Arızada Yolda Kaldık

19 Ağustos 2024 17:11

Bursa - Hatay - Bursa seyahati yapacaktık. Aracımızı son iki ayda 4 defa Sertepe servisine götürmüştük ve memnunduk. Yola çıkmadan önce motordan ses gelmeye başladı. Sertepe'ye götürdük, gideceğimiz mesafeleri anlattık. X-Trail'de, en ufak bir sıkıntı varsa kullanmamaya hazır olduğumuzu söyledik, zira başka arabamız var. Aracın kontrolünden sonra devir daim motorundan ses geldiğini, herhangi bir sıkıntı olmadığını, gidip geldikten sonra müdahale edeceklerini söylediler. Motordan gelen sesin garip olduğunu düşündüm ama Sertepe'ye güvendiğimiz için şüphelenmedik bile. Hatay'dan dönüş esnasında, Adana yakınlarında, aniden motordan bir kopma sesi geldi. Otobanda, aracı durdurmak zorunda kaldık. Motora baktığımda, gözlerime inanamadım. Bir şey olmaz dedikleri devir daim motorunun kablosunun uçtuğunu gördüm. Güvendiğimiz Nissan yetkili servisini (Adana) aradık, cumartesi günü olduğu için bizi red etti. Yardım için Adana'da tanığımız kim varsa herkesi aradık. Sağ olsunlar, rica minnet civardaki en iyi ustalardan birini ayarlayıp çekici gönderdiler. Güvenli yere geçtikten sonra arızalar tespit edildi. Nissan'ın, gidin gelin, bir şey olmaz dediği devir daim motoru bozulmuş, halatı yerinden çıkmış. Videomu gösterdim. "Bu sesle nasıl çıktınız, tabi ki bozulacak" dendi. Güvenlik nedeniyle yaşadığımız korkudan ve bayağı yüksek masraftan sonra yola çıktık. Bursa'ya gelince Sertepe'ye gidip durumu anlattık, parçaları da onlara götürüp gösterdik."Bir şey olmaz gidin gelin" diyen ustamız da, çok değerli müşteri kabuldeki Sn. E*** hanım da durumu anladılar, özür dilediler. Bizi yönetici T***** Bey ile konuşturup duruma göre ellerinden geleni yapmak istediklerini söylediler. Telefon randevusu ayarlandı. T***** bey sözleşilen saatte aramadı, kemoterapi gördüğüm zaman aradı. Ben konuşabilecek, hareket edebilecek durumda değildim. Telefonu eşim açtı. T***** Bey kendi çalışanlarıyla konuşmadan veya onları dikkate almadan bizi aramış. Bize; belki yolda başka bir şey oldu, (elimizde bozuk parçalar) ; bozukluk yolda bırakmaz, (araç yanmasın diye kontak kapattık) dışarıdan taş çarpmıştır (motorun en içi) dendi. Eşim defalarca, çalışanların kabul edip özür diledi, neden bizi suçluyorsunuz? Dedi. En sonunda kendi cevaplarının ne kadar alakasız olduğunu anladı. Ben bir çalışanlarıma sorayım döneceğim dedi. Biz aylardır Bursa Nissan Sertepe'ye bekliyoruz. Haber yok, cevap yok.

profile profile profile
23 Ağustos 2024 13:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sn ALİ G.; Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Ali
Ali
23 Ağustos 2024 23:07

Merhaba, aylardır dönüş yapmanızı bekliyorduk. Dönüş yapacağınızı söylediğiniz için şaşkın ve mutluyuz. Yardım ve sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Umarım ulaşma zorluğu Sertepe şubeniz gibi size de bulaşmamıştır. Saygı ve sevgilerimi sunarım. İyi çalışmalar.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
09 Mart 2025 13:34

Nissan X-Trail: Güvenilirlik Sınavını Geçemeyen Araç

19 Nisan 2025 11:19
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Genel Merkez İlgisizliği

Ferhat