Nissan X Trail E Power

Adnan
09 Mayıs 2024 17:19

Nissan X trail e power ve Nissan bostancıoğlu

2024 Ocak ayında Nissan Bostancıoğlu yetkili bayisinden aldığımız X Trail e power aracımız 3 kere arıza yapıp yolda kaldı... Her defasında bir şekilde aracı çalıştırdık ve yolumuza devam ettik. Servis yetkilisi aracı kendimizin getirmesi ve tamirin uzun sürmesi durumunda ikame araç verilmediğini söyleyip aracı çekici ile gelirse ancak ikame araç verileceğini söylediği için araç yolda kalana kadar kullanmaya devam ettik.
Nihayetinde 6 mayısta araç yine bozuldu ve çalışmadı. Çekici gelip aracı Nissan Bostancıoğlu na teslim etti. Akabinde ikame araç verildi... Servis yetkilisi motorun bozuk olduğunu ellerinde yedek parça olmadığını parçanın 20 ila 30 gün arasında Japonya'dan geldiğini söyledi.
Yani biz yeni aldığımız aracın bozulması şokunu yaşarken bir de gerekli yedek parçanın hazırda olmadığı bilgisi ile bir şok daha yaşadık.
Ve tabii ki 3. Şok.
Bize verilen ikame araç meğer 3 günlükmüş... 3. Günün sonunda ikame aracı geri alacaklarını söylediler... 10 gün kendi cebimizden araç kiralamamızı söyleyip gönderdi bizi Bostancıoğlu yetkilisi... Gerekçe olarak da kanun yönetmelik falan filan gibi gerekçeler sundu. Bu konudaki bütün girişimlerimiz de sonuçsuz kaldı. Ancak bu 10 günlük sürenin sonunda ikame araç verebileceklerini söylediler.
Sonuç:
3 milyon TL'ye yakin bir para vererek satın aldığımız araba bozuk, serviste yedek parça yok, ikame araç yok (en azından 10 gün 15.000 TL minimum bir gider), Nissan Bostancıoğlu yetkililerinin umurunda değil, Nisan Türkiye yetkililerinin umurunda hiç değil.
Nissan marka araç almayacağız bir daha.

Adnan A****

profile profile profile
10 Mayıs 2024 19:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nejmettin
Nejmettin

Merhabalar geçmiş olsun bende de 2023 model X rail epower araç var yolda giderken akan trafikte birden stop etti araç servise getirdim bir şey yok deyip gönderdiler 6 defa ben yolda kaldım çekici ile servise getirdim. 3 seferde servis test sürüşü yaparken yolda kaldı ve çekici ile getirdiler aracı. Akabinde batarya bozuk değip bataryayı değiştirdiler. Değiştiği gün gene yolda kaldık. Daha sonra enjektör arızalı kablolar gevşek dendi Onları temizleyip teslim ettiler. 10 gündür biniyorum ama Korkarak her an için akan trafikte yolda sol şeritte kalma korkusu ile. Bakalım sonu ne olacak bu işin. E güç sistem arızası vermişti aracım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Nissan X-Trail İçin Akü Beklerken Mağduriyet Yaşadım

22 Ekim 2025 16:27

Nissan Tamamen Sıkıntı

Murat
18 Temmuz 2024 18:03
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
20 Haziran 2025 19:07