New Well Leke Karşıtı Güneş Kremi

27 Ağustos 2023 02:053.776
Derya'nın Teşekkür Mesajı
Banu hanimin ilgisine, ürünle ilgili verdiği bilgilere ve cilt bakimi ile ilgili yönlendirmelerine teşekkür ediyorum.

New Well leke karşıtı güneş kremini aldım ve tatilde yüzüm için kullandım. Ama yüzümde elmacık kemiklerin üst kısımlarında koyu lekelenmeler yaptı. Her yaz tatile gidiyorum ve tabii ki yanıyordum ama bu sefer koyu lekelerle dondum bu krem sayesinde. Tatilden geldiğimden beri bu lekeleri açmaya geçirmeye çalışıyorum.

28 Ağustos 2023 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Derya hanım Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin. En kısa sürede yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir. saygılarımızla

Derya
28 Ağustos 2023 14:41

New Well Güneş Kremi Alerji Yaptı.

14 Mart 2024 14:126.519

"Banu Hanım benimle çok güzel ilgilendi. Çok memnum kaldım söylediklerinden. Sorunumu çözmek için bir çok yardımda bulundu. Çok teşekkürler"

New Well Memnun Kalmadım Üründen!

19 Temmuz 2023 00:50757

"Banu hanımın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.🥰"

New Well Memnun Kalmadım Üründen!

New Well Güneş Kremi Leke Giderici Serum

29 Ocak 2024 18:329.084

"New Well Banu hanıma çok teşekkür ediyorum ürünleri tanıtmasına ve ürünün arkasında durup bizzat aramaları bilgi vermeleri takdire şayan Türk firmasının böyle ilgili olması beni çok mutlu etti"

Tümünü Gör
New Well Doğal Işıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

New Well DoğalIşıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

Esma
New Well Patlak Gelen Roll On

New Well PatlakGelen Roll On

Metin
New Well'den Aldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

New Well'denAldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

Şevval
New Well Prebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

New WellPrebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

Ebrar
New Well Güneş Kremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

New Well GüneşKremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

Kübra