Sevim sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 01:17

Merhabalar, New Well güneş kremini Trendyol'dan sipariş ettim. Gelir gelmez yüzüme uyguladım ve hiç beğenmedim. Ertesi gün, resimde görüldüğü gibi özellikle alnımda, bu yaşıma kadar görmediğim sivilceler oluştu. Yanaklarımda da küçük küçük kızarıklar mevcut. Sonrasında stres kaynaklı olduğunu düşündüm ve birkaç gün sonra sivilceler tamamen geçince kremi tekrar kullandım. Ancak daha kötü sivilceler oluştu. Oluşan bölgeler aşırı ağrıyor ve sivilce lekesi gibi yanık izleri var. Hiç memnun kalmadım ve anladım ki bu krem yüzünden oldu. Yüzümü böyle görmek tamamen bir hayal kırıklığına uğrattı, çok üzgünüm.

29 Mayıs 2024 10:47 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhabalar sevim hanım öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin gün içerisinde yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir saygılarımızla

Sevim
Sevim
08 Ekim 2024 11:56

Beni henüz kimse aramadı bu sorumsuzluk

İlknur sonuçtan çok memnun

İlknur
12 Mayıs 2025 07:21
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
07 Ağustos 2023 23:30
"Sorunumu çözmek için uğraştığınız için teşekkür ederim. Bu şekilde müşteriye verilen kıymeti gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler"
Emel sonuçtan memnun

17 Nisan 2025 11:46
"İlgili olmanız güzeldi gönderdiğiniz hediye içinde teşekkürler"
Şevval sonuçtan çok memnun

Şevval
06 Mayıs 2024 00:31
"İletişime geçen banu hanımın nazik ve ilgili bir yaklaşımı beni çok mutlu etti ve kendilerinin şikayetime karşı ilgili ve sorun çözücü olmaları beni çok memnun etti banu hanıma çok teşekkür ederim"
Yeliz sonuçtan çok memnun

Newwell Güneş Kremi Komedon Yaptı Pişmanım

15 Ocak 2024 21:49
"Şikayetimi yazdıktan kısa süre sonra bana dönüş yaptılar. Ürün hakkında konuştuk bilgi verildi özellikle banu hanıma teşekkür ederim. İlgi alakası ve çözüm odaklı olmasından dolayı"