Funda sonuçtan hiç memnun değil

Forum Aydın Network Mağazası'nda Yaşadığım Üzücü Tavır

Funda
21 Aralık 2023 14:27

Forum Aydın Network mağazasından yaptığım bir alışveriş sonrasında ürünü iade etmek istediğimde daha önce hiç istenmemesine rağmen mağaza müdürü e*** d**** hanım tarafından fatura beyan etmem istendi.

Hiç kullanmadığım ve iade süresi geçmemiş ürünü iade edip indirim nedeniyle oluşan farktan dolayı tekrar satın almak istedim, e*** hanım kabul etmedi. Faturanın yanımda olmadığını söylememe ve istenildiğinde bilgisayardan faturaya ulaşabildiklerini bildiğim halde zorluk çıkartıldı. Israr ettiğimde ürün iadesi yapıldı ancak yeniden satın almama izin verilmedi.

Benimle birlikte mağazaya gelen arkadaşım ürünü satın almak istedi, ona da satış yapılamayacağı söylendi. Son derece kaba bir tavır içerisinde olan e*** d**** hanım iade sırasında mağazaya gelen bir telefona cevap verirken karşı tarafa benim de duyacağım şekilde ''şu anda sorunlu bir müşteriyle uğraşıyorum '' dedi. Bu ifadeyi o sırada mağazada bulunan başka müşterilerde duydu.

Konuyu Network mağazaları genel merkezine telefonla defalarca bildirmeme rağmen tarafıma bir dönüş yapılmadı. Kişilik haklarıma ve müşteri olarak tarafıma yapılan bu saygısızlık Network mağazaları'nın prestijine ve kalitesine hiç yakışmıyor.

Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini, Forum Aydın Network mağazasına yakışmayan bu tutumun en azından bir özürle düzeltilmesini önemle bekliyorum.

Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Asuman
13 Ocak 2025 00:37
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Vildan
17 Nisan 2024 22:11
Network Ürünüm İadesini Yapmıyorlar
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Network Hilltown Mağazasından Şikayetçiyim

Serap
24 Şubat 2025 16:23
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
05 Şubat 2025 14:13