Halil sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 11:19
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Gülşah hanıma süreci takip edip sorunumun çözümüne dair tüm ilgisini sunduğu için ayrıca teşekkür ederim”

12.12.2024 tarihinde yıllık ücretini peşin ödeme yaparak geçmiş olduğum Netspeed de sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum. Farklı zaman dilimlerinde sürekli ama sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum. Müşteri temsilcileri ile görüşmelerimde hiçbir çözüm üretilmeden sadece modem açıp kapatarak geçici çözüm arıyorlar. Kaldı ki bu işlemi herhangi bir kişi de müşteri temsilcisi olmadan da zaten yapıyor. Ülkede ki müşteri temsilcileri çözüm yolunu Aç-Kapa zannediyor. İnternetimi kopma-hız vs problemi olmadan veremeyecekseniz kullanımımı düşüp ücretimi iade edin. Başım ağrımasın lütfen. Şikayet edebilmek için bile mobil veri kullanıyorum çok enteresan.

25 Aralık 2024 11:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)
25 Aralık 2024 11:43

Tekrar yazayım. 1 yıllık peşin ödeme yaparak kafam ağrımadan (kesinti-kopma-hız düşmesi-fatura vb.) internet kullanmak en doğal hakkım iken neden beni strese sokuyorsunuz? Hizmet vermekte zorlanıyorsanız her yere reklam verip insanları mağdur etmeyin o zaman.

28 Aralık 2024 11:06
30 Aralık 2024 12:08
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-4.jpg
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-3.jpg
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-1.jpg

Artık yeter iyi niyet bir yere kadar. Bağlantı kopmalarını her gün yaşamaktan sıkıldım. Gerildim ve bu gerginlik kalp kırma noktasına kadar gitmesinden korkuyorum. Eğer bu hizmeti veremeyecekseniz kullanım ücretimi kesin ve yıllık peşin ödememiş olduğum paramı iade edin. Günlük video ve fotoğraf çekmekten telefonumda aile resimlerine yer kalmadı!

31 Aralık 2024 11:55
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-4.jpg
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-3.jpg
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-2.jpg

Bugünde Netspeed in günlük sorunlarıyla uğraşarak başladık. Veremediğiniz internet ve boşa giden bir gün daha!

31 Aralık 2024 15:39
31 Aralık 2024 18:06

31.12.2024 saat 17:55 arayan müşteri temsilcisi kimse beyefendinin keyfine göre mi internet kullanacağım? Kullanım ücretini düşüp yıllık peşin ödememin üstünü bana geri göndermeniz bu kadar zor olamaz! Siz bu işi yapamıyorsunuz diyorum başka firmaya geçeceğim diyorum paramı verin diyorum beni tehdit ediyor ve iptal ederseniz farklı prosedürden bahsediyor. Veremediğiniz internet hizmetinden dolayı paramı mı inç edeceksiniz?

02 Ocak 2025 11:17
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-1.jpg

Evettt 2 gün evde değildim ve döndüm bir de ne göreyim Netspeed de hiçbir değişiklik yok. İnternet vermekte zorlanan bu firma paramı da iade edip çıkmama da müsaade etmiyor! Sorunlar kaldığı yerden devam yani.

02 Ocak 2025 15:27
02 Ocak 2025 21:20
netspeedde-surekli-baglanti-kopmalari-ve-yetersiz-destek-2.jpg

Sabah-öğle-akşam fark etmiyor parasını peşin ödediğim internet hizmetini ve-re-mi-yor-su-nuz! Sizin her aradığınız dakika müsait olmuyorum bu 1. İkincisi sizi arayıp kendi anlatınız masallara empati yaptırdığımda haklısınız demekten başka cümle dahi kuramayan siz paramın iadesini yaparken veremediğiniz internet hizmetinden kullanım dışı kesintilerden bahsediyorsunuz! Alın bakın bu akşam kaç dakika oldu hala internetim yok!

03 Ocak 2025 14:35
19 Ocak 2025 17:23
20 Ocak 2025 16:43

Uzun uğraşlar sonunda olması gerektiği gibi internetimi kullanmaya başladım. Bu uzun süreçte destek ekibinden 1-2 kişi haricinde tüm personel gayet müşteri memnuniyeti odaklı çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca firmanın şikayet var.com sorumlusu Gülşah hanıma tüm bu süreci organize edip ilgi ve alakasını esirgemediği için ayrıca teşekkürü borç bilirim.

20 Ocak 2025 16:45

20 Ocak 2025 16:47

Baran sonuçtan hiç memnun değil

Netspeed Sürekli Bağlantı Kopması Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyet Yaratıyor

24 Haziran 2025 21:15
Erbil sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 17:20
"Yardım ve destekleri için Gülşah Hanım çok teşekkür ederim!"
Maruf sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2024 17:26
"Neetspeed müşteri temsilcisi gülşah hanıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum 2 hafta süren arızamı saatler içinde çözüme ulaştırıp çok yardımcı oldu bu konuda arızayı çözebilen çözüm odaklı bir temsilci teşekkür ederim..."
Mert sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 12:31
Muhammet sonuçtan çok memnun