Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Netspeed İnternet Sinyal Sorunu

Netspeed İnternet Sinyal Sorunu
10 Mart 2024 13:28

1 hafta önce Netspeed'e başvuru yaptım. Evden çalıştığım için acilen bağlantıya ihtiyacım olduğunu söyledim ve yardımcı olacaklarını söylediler. 2 gün içerisinde kurulum tamamlandı ancak sinyal alınamıyor dendi. Muhtemelen Türk Telekom'un altyapısında arıza olduğu içindir dediler. Arızanın bitiş tarihi 15 Mart yani 9 gün sonrası olarak görünüyormuş ancak bu tarih kesin değilmiş. Yani daha uzun da sürebilirmiş. Başvurumu yapmadan önce altyapımda herhangi bir sorun olmadığını defalarca kontrol ettirdim. Ancak kurulumdan sonra bir anda böyle bir bilgi verdiler ve o günden beri hiçbir gelişme yok, arıyorum soruyorum kimse yardımcı olamıyor. Şehir dışında olduğum 2 ay boyunca evden çalışabileyim diye açtırdığım interneti nedense hiç kullanamayacağım gibi hissediyorum. İşimi yapamıyorum. Böyle giderse Tüketici Hakları'na başvuracağım.

10 Mart 2024 14:05 (Şikayetten 36 dakika sonra)
10 Mart 2024 14:29

Zaten müşteri hizmetleriyle görüştüm daha önce, yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

11 Mart 2024 11:28

Bugün tekrar tarafıma ulaşıldı. 15 Mart diye belirtilen arıza süreci ay sonu olarak değiştirilmiş. Ve bu da kesin tarih değil. Çalışmak için idareten cepten internet aldım durdum her an arıza sonlanır diye. Ama bu arıza yıl boyu sürecek gibi. 2024'te böyle bir internet hizmeti? Yorumsuz.

Kurthan sonuçtan çok memnun

Kurthan
10 Eylül 2024 20:50

02 Ocak 2024 22:41

10 Ekim 2023 20:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 14:16
Ersel sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2024 14:44
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim."