Ismail sonucu yetersiz buldu

Netgsm Sim Kart Arızası

29 Mayıs 2024 11:58

Netgsm operatörüne hattımı taşıdım,
eski tuşlu telefonda sadece konuşmak için kullanılan, yaklaşık olarak 3 hafta kullandım. Sim kart telefondan hiç çıkartılmadığı halde sinyal kesildi telefonun arızalandığını düşünerek 3 farklı telefonda denedim yine sinyal alamadık. Bozuk olabilir. İhtimaline karşı eski tuşlu telefona farklı operatör sim kartını taktım çalışıyor. Durumu Netgsm müşteri hizmetleri birimine ilettim yeni bir sim kart gönderilmesini talep ettin incelenip dönüleceği iletildi. Fakat dönüş olmuyor. Yaklaşık 2 aydır sürekli olarak ben arıyorum, onlar dönüş yapacağını iletiyor sadece arada bir çalışan ertesi gün dönüş yapıp sürecin devam ettiğini iletti. Onun haricinde çözüm odaklı, müşteri memnuniyeti gibi herhangi bir amacı olmayan bir şirket benim gözümde kimseye tavsiye önermiyorum. Kullanılacak bir operatör olmadığını belirtmek isterim.

03 Haziran 2024 09:17 (Şikayetten 4 gün sonra)
04 Haziran 2024 08:39

Yeni bir sim kart gönderilmesi ile problem kalmadı. Sorunumun çözülme sürecinde genel anlamda çok olumlu süreç ilerlemedi. Muhasebe bölümünden ismini tam hatırlayamadığım için özür dilerim. Emre ya da Emir Bey, ve destek bölümünden Anıl Can Bey'e teşekkür ederim. Onların sayesinde çözüme kavuştu firma olarak böyle işine sahip çıkan çalışanlarınıza gerekli kıymeti vermenizi tavsiye ederim. Mersin Hanım ismindeki çalışanınız gibi değiller. Umarım bundan sonraki süreçlerde de sorun yaşanmaz, olursa da daha kısa zamanda çözüm odaklı olmanızı beklerim.

Yalçın sonuçtan çok memnun

Netgsm Geçiş Sonrası Şebeke Sorunu

Yalçın
06 Kasım 2024 18:56
Mustafa sonuçtan memnun

18 Nisan 2024 10:20
"Teşekkür"
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
30 Mart 2024 15:30
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Mart 2024 08:45
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
11 Kasım 2024 18:34