Yuluğ sonuçtan hiç memnun değil

Netelsan Görüntülü Diyafon Kapı Şifresi Değişememe

Netelsan Görüntülü Diyafon Kapı Şifresi Değişememe
27 Mart 2024 15:58

Dört bloklu sitemizde Netelsan markasının görüntülü diafon sistemini kullanmaktayız. Fabrika ayarlarına göre şifre 0000 olarak belirlenmiş. Tahmin edebileceğiniz üzere bu şifreyi herkes öğrenmiş durumda. Şifreyi değiştirmeye karar verdik ve yönetici şifresi ile menüye giriş yaparak eski şifreyi sildik, yeni şifreyi oluşturduk. Her şey normal görünüyordu. Ancak şifreyi değiştirdiğimiz için mutlu olmuştuk ki, kapının hem eski hem de yeni şifre ile açıldığını fark ettik. Servisi aradığımda, servis ücreti olarak 1100 TL talep ettiler. Anlaşılan o ki, cihazın bir de servis şifresi var ve bu şifre ile cihazın sıfırlanması gerekiyormuş. Ancak firma bu şifreyi kesinlikle vermiyor. Kullandığımız cihaz nedeniyle adeta cezalandırılıyoruz gibi hissediyorum. Para kolay kazanılmıyor. Konu hakkında gerekli bilginin tarafıma verilmesini rica ediyorum.

28 Mart 2024 09:45 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Bize çağrı merkezimiz veya aşağıda belirtmiş olduğumuz numaralardan ulaşabilir en hızlı şekilde sorununuzla ilgilenilecektir. Uzunnu Şirketler Grubu Netelsan ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Netelsan İletişim Merkezi

28 Mart 2024 13:28

O numaraları aradım buradaki servisin numarasını verdiler servis ücreti 1100 TL istediler

29 Mart 2024 09:05
30 Mart 2024 23:37

Gerek kalmadı ben buldum servis şifresini. Sanki f35 savaş uçağı satıyorsunuz parasını versek de şifre olmadan kullanamazsınız diyorsunuz.

Yorumlar (6)

Serdar
Serdar

Evet bize de servis şifresini verme şansınız var mı aynı sorunla karşılaşıyoruz bizde.

Servis şifresini ***** paylaşabilir misiniz?

Muhammet
Muhammet

Yuluğ nedir kardeşim şifre aynı sorunu yasıyorum 1800 TL istiyor servis

Kamil
Kamil

Kardeşim aynı sorunu yaşıyoruz nasıl yaptın yazarsan seviniriz

Furkan
Furkan

Aynı sorunu biz de yaşıyoruz, Şifreyi nasıl değiştirdiğinizi benimle de paylaşırsanız çok memnun oluruz

İbrahim
İbrahim

Hocam soruna nasıl bir çözüm buldunuz bizi de bilgilendirirseniz çok memnun oluruz

Netelsan Diyafonun Firma Çıkış Şifresini Değiştirmek İstiyoruz

11 Ekim 2023 07:30
Ahmet sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 13:11
"Müşteri hizmetlerinden Dilek hanım'a çok çok teşekkür ediyorum sorunumuzla ilgilendiği için"

Netelsan VDM70 Diyafon Sistemi Sorunu Ve Çözümsüz Servis Süreci

Lütfullah