Uğur sonucu yetersiz buldu

Navidiamond Ürünün Servis Ağına Adresine Ulaşamıyorum

Navidiamond Ürünün Servis Ağına Adresine Ulaşamıyorum
06 Mayıs 2024 15:11

Navidiamond marka bir multimedya cihazı satın aldım; ancak servis yeri ve muhatap bulamıyorum. Ürünü servise gönderebileceğim bir adres ve bilgiye sahip değilim. Elimde sadece garanti belgesi var ve bu garanti belgesinde servis isimleri ile adresleri yer almıyor. İletişim numarası da kapalı görünüyor.

Nurullah
Nurullah

Sayın Uğur Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Navıdıamond olarak müşterilerimizin geri bildirimlerini büyük bir hassasiyetle değerlendirmekteyiz. Paylaşmış olduğunuz konu tarafımızca kayıt altına alınmış olup inceleme süreci başlatılmıştır. Belirtmiş olduğunuz ürünle ilgili servis ve teknik destek sürecinin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi adına sizinle doğrudan iletişime geçmek isteriz. Gerekli yönlendirmeler ve bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır. Bizimle iletişime geçmeniz halinde teknik ekibimiz cihazınızla ilgili gerekli destek konusunda size yardımcı olacaktır. 📞 ************** 📧 *************************** Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Nurullah Özmen navıdıamond

Navidiamond Multimedya Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2024 09:07