Sabahaddin sonuçtan çok memnun

Mum Turizm Mağduriyeti

05 Ekim 2024 18:12

Mum Turizm, Hac ve Umre Organizasyonu yapan TÜRSAB ve Diyanet'te kaydı bulunan a Grubu Seyahat Acentası'dır. Mum Turizm Bungalov firması ile karıştırılmamasını ve bu firma ile ilgili hiçbir bağlantısının olmadığını bildirmek isteriz. Mum Turizm Bungalov firması gerçekliği kanıtlanmamış sözde hayali bir firmadır. Bizim firmamızın ismini kullanarak insanları mağdur etmiştir. Mum Turizm Hac ve Umre Organizasyonu firması olarak bu sözde hayali Bungalov firması için savcılığa gerekli başvurularımızı yapmıştık zaten. Buradan tekrar bilgilendirmede bulunmak istedik.

Bu amaca hizmet etmesi adına küçük bir bilgiyi sizlerle paylaşmak isteriz; bir Seyahat Acentası'nın gerçek olup olmadığını teyit etmek isterseniz TÜRSAB'da kaydının olup olmadığına bakınız her zaman.

Mum Turizm Hac ve Umre Organizasyonu yapan firmamızın Web adresini ve Instagram Sayfasının bilgilerini paylaşmak isteriz. Dileyenler sitemizi ve sayfamızı ziyaret edebilir, bilgilerimizi teyit edebilir.

Web : www.mumturizm.com.tr

Instagram : https://www.instagram.com/mumturizm?igsh=YXNhaW82dzl4Z2Fy&utm_source=qr

Umarım açıklamamız hem firmamızın hem de başkalarının mağdur olmaması adına yarar sağlar.

15 Ekim 2024 21:42

Bu konuda firmamız gibi başka firmaların da mağdur olmalarından dolayı yaşanılan bu mağduriyet haberlere konu oldu. TÜRSAB yetkilisinin de açıklama yaptığı haberin linkini buraya ekliyorum. İlgilenenler linkten haberin içeriğine bakabilir veya TÜRSAB'ın Instagram sayfasından bu habere ulaşabilirler.

Metin
Metin

Mum Turizm ile gerçekleştirdiğimiz hac yolculuğu, unutulmaz anılarla dolu bir deneyim oldu. İlk adımımızdan itibaren gösterdikleri profesyonellik ve samimiyet, yolculuğumuzu çok daha anlamlı ve rahat kıldı. Başından sonuna kadar her detayı titizlikle planlayarak, bizlere yalnızca ibadetlerimize odaklanma fırsatı verdiler. Hac gibi manevi açıdan büyük bir yolculukta, böylesine güvenilir ve işini layıkıyla yapan bir firma ile olmak büyük bir şans. Her an yanımızda olan rehberler, sorularımıza sabırla yanıt vermeleri ve tüm hizmetlerde gösterdikleri özen, hac yolculuğumuzu daha da huzurlu kıldı. Bunun yanında, hem yol arkadaşlarımız hem de Mum Turizm ekibiyle kurduğumuz dostluklar, hayat boyu unutamayacağımız kadar kıymetli. Mum Turizm’e, bu özel yolculuğu daha da anlamlı kıldıkları için sonsuz teşekkürler. Gerçekten güzel insanlar tanıdık ve kalbimizde büyük bir yer edindiler.

Ahmet
Ahmet

Sabahaddin hoca ile beraber mumtur firması ile 2024 yılında hacca gittik. Mumtur kârından önce hacılarını ve onların memnuniyetini düşünen bir firma. Asla müşterilerine kâr odaklı yaklaşmıyor tek düşünceleri kutsal topraklarda hacılarının ibadetlerini en güzel şekilde yapmaları ve o güzel yerlerden en iyi şekilde istifade etmelerini sağlamaları. Sabahaddin hoca ise gerçekten çok iyi birisi. Çok bilgili, arapçası çok iyi eğitimini el-ezherde yapmış. Ve kutsal toprakları çok iyi biliyor. Hitabeti çok iyi. Arafata giderken şoförlere yol tarif edecek kadar oraları iyi bilen birisi. Kesinlikle içiniz rahat bir şekilde mumturu tercih edebilirsiniz. Hele ki rehber hocanız sabahaddin hoca ise gerçekten çok şanslısınız.

16 Ocak 2024 00:10
Eren sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 12:03
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Mina Turizm Umre Organizasyon Şirketinden Şikayetçiyim

29 Mart 2024 13:54