Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Uyku Modunda Bilgisayar Açılmıyor.

24 Mart 2023 06:25

Monster Abra A5 v16.7 kullanıcısıyım. 1 yıllık ürünüm uyku moduna girdiğinde tekrar açılmıyor. Bilgisayarı uyku moduna alamıyorum. Çünkü sadece başlat kısmından kapatabiliyorum. Bu can sıkıcı bir durum. Ürünü uyku modunda kapatınca bilgisayar çalışıyor ancak ekran gelmiyor ve sonra komple kapanıyor. Bir daha açılmıyor. Power butonuna bastığımda açmak için 2 saat uğraşıyorum. Lütfen konu hakkında yardımcı olun.

24 Mart 2023 20:04

Monster Abra. A5 v16.7 kulancısıyım bilgisayar uyku moduna aldığımda tekrar açılmıyor zor zahmet açılıyor şarjdan çıkar batarya sök gibi yöntemlerle uyku moduna alamıyorum dolasıyla ve aynı sorun bilgisayar çalışırken bilgşsayarı şarja taktığımda kapanıyor ve açılmıyor 1 yıllık ürün ne sıkıntı olabilir ki çalışır halde bilgisayarı şarja takamıyorjm bu sinir bozucu bir durum

24 Mart 2023 06:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

24 Mart 2023 18:27
27 Mart 2023 02:04

Beni Kimse arayıp iletişime geçmedi bilgisayar şu anda hiç çalışmııyor. Araştırdım biraz aynı sorunlar ana kart problemiymiş sanırım bunun içinde 10 bsn tl fiyat veriyormuşsunuz cihazın 0 ı 16 bin tl zaten bu nedir Allah için

28 Mart 2023 22:48
Monster Uyku Modunda Bilgisayar Açılmıyor.

Ürünümü Monster'den teslim aldığım kutusu ve jelatin ile servise yolladım. Çizik yoktu fakat servis günü teslim edildiğinde servisin attığı fotoğraflar da ekranın üst kapağında adeta kurşun izi vardı Monster'in kendi kutusu jelatini süngerleri ile yolladım kutuda hasar görme olasılığı %0 Yurtiçi Kargo bizi mağdur ediyorsunuz parasıyla yaptığınız işin hakkını vermiyorsunuz zararlı biz çıkıyoruz Monster ve yurt içi ekibi lütfen zararımı karşılayın. Nokta çiziksiz yolladığım ürünün son hali

02 Nisan 2023 02:13

Monster Teknik Ekibine teşekkür ediyorum ürünüm Bios güncelleyerek açılma kapanma sorununu giderdiler.

Monster Bilgisayarın Ani Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti

23 Aralık 2024 11:10
Monster Bilgisayarın Ani Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti

06 Mart 11:19

Monster Abra A5 V16.7 Notebookta Tekrarlayan LCD Panel Sorunu Ve Kalıcı Çözüm Talebi

12 Eylül 16:11
monster-abra-a5-v167-notebookta-tekrarlayan-lcd-panel-sorunu-ve-kalici-cozum-talebi-2.jpg
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V16.7 Modelinde Sürekli Ekran Titremesi Ve Servis Desteği Sorunu

23 Haziran 12:55
Tüm Abra A5 V16.7 Şikayetlerini Gör