Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 12:51

Monster Notebook'umu 31.01.2024 tarihinde ekran panelinin değişimi için yetkili servisinize kargo ile teslim ettim. Panel değişimi sonrası cihazı teslim aldım ve kullanmaya başladım. Ancak, sağ üst köşedeki ekran çerçevesinin kendi kendine açıldığını fark ettim. Bu durum, cihazın estetik görünümünü bozmakla kalmayıp, toz ve kir birikmesine de yol açmaktadır. Düzelir diye bekledim veya elimle bastırarak tutmasını sağlamaya çalıştım, fakat bir süre sonra kendi kendine tekrar bırakmaya ve açılmaya başlıyor, sorun çözülmüyor.

Ekran panelinin değişimi sırasında çerçeveye herhangi bir müdahale yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Fakat bu sorunun panel değişimi sonrası ortaya çıkması, beni bunun ile alakalı bir bağlantı olduğunu, yapılan işçilik veya kullanılan kalitesiz malzeme sebebi ile olduğunu düşündürmektedir.

Sorunun giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. Cihazımın garantisi devam ediyor, eğer istenir ise tekrar kargo yolu ile gönderim sağlayabilirim fakat bu durumun düzgün ve sağlam bir şekilde bir daha karşılaşmamak üzere düzeltilmesini talep ediyorum, aksi durumda tekrar sizler ile Tüketici Hakem Heyeti ile karşı karşıya geleceğimizi belirtir bu sefer yaşadığım bunca sorunlar sebebi ile cihazımın iade alınmasını günümüz değerinde geri ödenmesini talep edeceğim.

Ayrıca eklemek isterim ki, geçen sefer panel değişimi için sizlere gönderdiğim notebook'umu kargoda hasar görmesin diye itinayla havalı patpat jelatinler kullanarak sarıp göndermiştim, özellikle sizlere not yazarak aynı şekilde gönderilmesini istediğim halde cihazımı korumasız bir şekilde göndermiştiniz, notebook'umun kutusunda kocaman bir delik vardı, bunun da kasıtlı hasar alması amacı ile yapıldığını düşünüyorum. Zaten yaşadığım tüm sorunlar ile alakalı resimleri ekleyeceğim. Servisinizin bu şekilde davranması ve özensiz olması beni gerçekten üzdü ve firmanıza olan bakış açımı değiştirdi.

Son olarak eklemek isterim ki, çalıştığınız kargo şirketi de notebook'u teslim alırken kesinlikle sorumluluk almıyor ve olası bir hasar durumunda sorumlu olmamak için bana belge imzalatıyorlar. Bu durumda cihazıma kargo sırasında bir şey olursa ne olacak? Bunun da cevabını almak ve çözümünüzü öğrenmek isterim.

30 Mayıs 2024 12:56 (Şikayetten 4 dakika sonra)

30 Mayıs 2024 14:29

Değerli Muhammet A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Muhammet
Muhammet
08 Haziran 2024 00:36
Monster Notebook'umun Panel Değişimi Sonrası Ekran Çerçevesi Açılıyor!

Arandım, ürün servise yollandı ve resimdeki şekilde geldi, parçalanmadığına da şükür. Arka taraftaki açılmayı kendim kart ile baskı yaparak yerine geçirdim yoksa bir daha gidecekti servise, bu derece özensiz bir işçilik olamaz. Kendim bir şekilde hallettim. Kutum dahada deforme olmuş bir şekilde geldi, koca markada 1 tane kutu yok, ürünler Allah'a emanet gidip geliyor bunu bilin. Ekran çıtası yapıştırılmış ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

07 Mayıs 2025 23:14
Kısa Sürede Fabrikasyon Hatalı Monster Notebook İçin Değişim Talebi Ve Mağduriyet
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:05

16 Şubat 2024 10:20