Görkem sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 01:34
Görkem'in Teşekkür Mesajı
“Bana ulaşan müşteri memnuniyeti ekibine çok teşekkürler.”

Monster Notebook'umu 29.01.2024 tarihinde, kargoda herhangi bir hasar oluşmasın diye İstanbul'da ikamet etmeme rağmen bakım için teknik servise götürdüm. Servisten aldığım ve açtığımda ise açılış ekranında beyaz şeritler belirdi ve hemen fotoğrafını çekerek servise bildirdim. Panelde çizgiler oluşmuştu. Servise verirken hiçbir problemi yoktu; zarar görmemesi için kargoya vermeden elden getirmiştim. Şimdi bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Satın alırken ürünün kontrollerini yapıp öyle alıyorsunuz, açıp bakıyorsunuz; ben de aynı özeni bekliyorum.

30 Ocak 2024 01:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Ocak 2024 09:31

Bekliyorum.

30 Ocak 2024 13:00

Değerli Görkem K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

30 Ocak 2024 13:10

Mert bey tarafıma ulaşım sağladı ve müşteri memnuniyeti adına panel ve ekranın ücretsiz olarak değiştirileceğini servise getirmem gerektiğini söyledi. Mert beye çok teşekkür ederim konuya çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaştı. Umarım kısa sürede hallolur.

31 Ocak 2024 18:57

Bana ulaşan müşteri memnuniyeti ekibine çok teşekkürler.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:36
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sorunu: Bilgisayarım 3 Haftadır Hala Teslim Edilmedi

26 Temmuz 2025 21:01

16 Şubat 2024 10:20
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 12:51
Monster Notebook'umun Panel Değişimi Sonrası Ekran Çerçevesi Açılıyor!

Monster Abra A5 V16.7 Notebookta Tekrarlayan LCD Panel Sorunu Ve Kalıcı Çözüm Talebi

12 Eylül 2025 16:11
monster-abra-a5-v167-notebookta-tekrarlayan-lcd-panel-sorunu-ve-kalici-cozum-talebi-2.jpg
Monster Notebook Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru