Monster Notebook Teknik Servis Sorunları

Monster Notebook Teknik Servis Sorunları
19 Ekim 2024 23:17

52.500 TL'ye Monster notebook satın aldım. Ürünüm ilk geldiği ay kullanmadım, sonraki ay kullanmaya başladığımda Touchpad'in sol tarafından ara ara çok yüksek fan sesi geliyordu. Eski harddisk sesine benzer, bozulmuş takılmış bir kabloya sürtercesine elinizle o bölgeye vurulduğunda ses kesiliyor. Belli bir süre sonra tekrar başlıyor. Ürünümü bu şekilde tabii ki kullanmamak için bu hataların oluştuğu anda video çekmeye karar verdim. 3-4 tane farklı video çektim. Servise götürdüğümde herhangi bir problem olmadığını söyleyip bana ürünü aynen geri vermesinler diye ürün ile işim olduğunu, durumun acil olduğunu ve kısa sürede yapılması gerektiğini belirttim ve yapılmadan vermemelerini rica ettim. Konuyla alakalı ilgili videoyu söyledikleri mail adreslerine gönderdim. İki hafta sonrasında 'Ürününüzü gelip teslim alabilirsiniz' dediklerinde, 'Ürününüzde herhangi bir problem görmedik' diyerek bana teslim ettiler. Video göndermeme rağmen bu problemi nasıl çözemediklerini sorduğumda 'Biz çalıştırdığımızda herhangi bir problem görmedik' denildi fakat cihazımda aynı problem devam etmekte olup kesinlikle bir kez daha servise gitmeyeceğim. Ya ürünümün sıfırını istiyorum. Ben ürünümden ayrı kalmak istemiyorum, parasını ödediğim bir ürünü ayıplı olarak kullanmak istemiyorum. Servis süresi boyunca bilgisayarsız kalma mağduriyeti yaşamak istemiyorum. Konuyla alakalı sıfır cihaz talep ediyorum. Eğer bu şikayet burada dikkate alınmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı, konuyla alakalı Monster'ın bana yaşatmış olduğu mağduriyeti ciddi anlamda tüm platformlarda yayımlayacağımı da buradan bir kez daha söylüyorum. Teknik servisteki arkadaşın da söylemiş olduğu müthiş bir kelime var, onu da özellikle belirtmek istiyorum: 'Düz zeminde kullanın. Cihazı ağır olduğu için belki fan sürtüyor olabilir.' Arkadaş, biz bunu dizüstü bilgisayar olarak aldık. Dizimin üstünde de kullanırım, masada da kullanırım, yerde de kullanırım. Böyle saçma bir savunmayı hayatımda hiçbir yerde duymadım.

19 Ekim 2024 23:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Aralık 2023 15:31
Arda sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 11:01
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Monster Laptopumda Artan Sorunlar Ve Mağduriyet

13 Haziran 13:50