Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Masaüstü Gelmiyor Ekran Açılmıyor

11 Haziran 2023 14:51

Merhabalar ben laptopu alalı daha 2-3 gün oldu. Laptopu kurarken mouse pas çalışmadı onun için gidip klavye mouse aldım. Laptopu windowsu yükledim driverları yükledim çalıştı sorun yok tamam ama şimdi de makineyi açınca masa üstü gelmiyor flash yapıyor tekrar tekrar açıp kapatınca geliyor. Tam ihtiyacım var böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

08 Ağustos 2023 14:44

1,5 ay önce Monster Abra A7 V14.3.6 laptop aldım. Laptopta bataryada iken kasılmalar olduğunu özellikle işim gereği World dosyalarında da çok olduğunu söyledim. Arızaya gönderdim. Servisçi arkadaş sorunu mouse da bulmuş. Hayatımda verilebilecek en saçma çözümü bana verdiğiniz için teşekkür ederim. İlkokul okuyan bir çocuğa şu derdimi anlatsam abi ekran kartında sorun var der ama yine de mouse demez. Bu servis kaydına bu şekilde cevap veren arkadaşınız patronun akrabası mı acaba. Bilgisayarla elektronikle arkadaşın alakası var mı çok merak ediyorum. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Servis kaydını bu şekilde oluşturan arkadaşı sorgulamanız gerekir.

11 Haziran 2023 14:56 (Şikayetten 4 dakika sonra)

12 Haziran 2023 15:49
12 Haziran 2023 18:26

Mert bey iletişime geçti sorunum çözülmüştür. Ücretsiz Antivirüs programı içinde mail atmam istenildi.

12 Haziran 2023 18:28

Satış sonrası yapılan telefon görüşmesinde destek iyiydi. Herhangi bir sorunda yardımcı olacaklarını dile getirdi. Teşekkürler.

Monster Laptop Sürekli Reset Atıyor Ve Açılmıyor

29 Haziran 2024 20:08

25 Aralık 2023 01:54

13 Aralık 2024 02:09
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 11:07
Monster Notebook Kategorileri