Monster Notebook Kullanıcı Kaynaklı Olduğu Belirtilen Ekran Sorunu

05 Mayıs 2023 22:23

Ürünümü daha önce servise temizlik amacıyla gönderdim. Ancak servis tarafından aranarak ekranın kırık olduğu söylenip benden ücret talep edildi. Herhangi bir şekilde benim tarafımdan bir sorun oluşmadı. Kabul edilmeyince 1500 TL'lik ücreti ödeyip ekranı kendi tarafımdan yaptırdım. Belirli bir süre geçtikten sonra ekranın ortasında arka plan siyahken belli olan beyaz bir çizgi gördüm. Tekrar servise gönderdiğimde ekranın ortasına baskı uyguladığımı belirtip tekrardan ekran ücreti talep edildi. Hiçbir şekilde baskı vesaire olmadı. Bunun servisteki arkadaşlara bir türlü anlatamadım. Şikayetçi olup bildirdiğimde bana dönüş yapılıp sadece denilen ücreti kabul edip etmediğim soruldu. Etmeyince tekrar geri gönderildi. Bu sorunun acil olarak çözülmesini talep ediyorum. Hiçbir şekilde Monster servisinden memnun kalmadım.

13 Mayıs 2023 22:03

2 yıl önce aldığım Monster Tulpar t7 20.3 ürünümü ilk aldım zaman servise temizlik için gönderdiğimde ekranın kırık olduğunu ve bunun ücretli olarak tamir olacağı belirtildi. Ürünü sağlam göndermeme rağmen ücret ödeyerek ekranın değişimini sağladık bir süre sonra siyah ekran beyaz bir leke görünmeye başladı klavye izi denilen bir şey. Bunun benden kaynaklı olduğu belirtilip ücret istendi benden kaynaklanmadığını söyleyip. Ekranın onarılmasını talep etmeme rağmen ücret istendi bende geri isteyip şikayet vara yazdım tekrar aranıp sorunun çözülmesi için servise istenildi cihazım. Tekrar servise gönderdiğimde aynı şekilde ücret istenildi dalga geçer gibi tamir etmeyecektiniz neden istediniz cihazı dediğimde kontrol için denildi bu süreçte laptop umuda kullanamadım böyle bir servis anlayışı ilk defa görüyorum. Bu arada laptop kullanmayı nasıl kullanacağımı iyi bilen biriyim ilk servise yollamamda baskı olduğu belirtildi cihazda ikinci seferde ise laptopun üzerine ağırlık koyduğumu falan belirtiler resmen onarım yapmamak için saçma sebepler sunuldu bana.

05 Mayıs 2023 22:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız;Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Mert, talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız.Saygılarımızla,Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 2023 11:10

Değerli Abdulbaki Ç., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Abdulbaki
Abdulbaki
10 Mayıs 2023 16:01

Böyle bir servis anlayışıyla ilk defa karşılaşıyorum servise istendi cihazım gönderdim ve tekrar benden ücret talep edildi kaç kere daha belirtmem gerekiyor ekrandaki sorun benlik bir sorun değil ekran hiçbir şekilde baskı vesaire oluşturulmadı ek olarak tekrar ücret isteyeceksiniz neden leptopumu servise istiyorsunuz benimle dalgamı geçiyorsunuz sizin yüzünüzden cihazıda kullanamıyorum bu süreçte teşekkürler böyle saçma sapan servis anlayışınız bulunduğu için

Enes
Enes
Benzer Şikayeti Var

Dostum, aynı sorun bende de var. Ben de teknik servise gönderdim. Boşu boşuna git-gel yaptı. Hiçbir şekilde sorumluluk almıyorlar ve çözüm sunmuyorlar. Ekran değişiriz fiyatı da 3 bin 3.500 diyorlar.

Teknik Serviste Uzun Bekleyiş Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

09 Ağustos 2025 19:57