Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Kapandı Açılmıyor, Değişim İstiyorum

17 Haziran 2023 11:08

Hayatımda ilk defa çocuklar için oyun bilgisayarı olarak Monster notebook aldım. Almaz olaydım. Aldığım günden beri sürekli kapanıp açılmıyor. Ne zaman servisi arasam tuş kombinasyonlarını yapmamı söylüyorlar. Önceleri yapınca açılıyordu şimdi artık hiç açılmıyor. Defalarca servise gitti, yaptık denilip geri gönderildi. Şimdi ise garantisi de bitti ama bilgisayar yine kapandı ve açılmıyor. Böyle saçmalık mı olu. 20 yıldır kullandığım HP notebook bir kere bile bu şekilde hata vermedi. O kadar sıkıldım ki Monster notebooktan yazıklar olsun. Yerli diye dünyanın parasını verdik. Gel gör ki bilgisayarı kullanamıyoruz. Değişim talep ettim kaç kez garanti kapsamında hiçbir şekilde ilgilenmediler bile. Bu gidişle mahkemeye vereceğim gibi duruyor. Acil üst modeliyle değişim istiyorum.

17 Haziran 2023 11:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Haziran 2023 13:02

Değerli Tuncay D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

02 Haziran 2024 12:37

Yine aynı şekilde kapandı açılmıyor. Yazıklar olsun ne diyeyim.

Erkin
Erkin

Ben de aynı sorunu yaşıyorum su an ekspertiz incelemesi sonuçları için arayacaklar çözüm sağlanmasa ayıplı kusurlu mal diye garanti kapsamı dışında olsa dahi Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak yenisini talep edebilirsin çözüm olmasa ben öyle yapacağım

Tuncay

Gerekli parçaları ücretsiz değiştirdiler. Şimdilik sıkıntı yok. Eğer yine olursa aynısını yapacağım

Ömerlevent sonuçtan çok memnun

Ömerlevent
16 Mayıs 2023 12:30
"Monster Notebook şikayetimle yakından ilgilendi, arızanın giderilmesi konusunda Sn. Mert beyin gayretleri ile makul bir ücretle kart değişimi gerçekleştirilecek. Bu kadar ilgiden sonra bir sorun çıkmayacağı kanaatindeyim. Şimdiden hem Monster notebook ailesine hem de özellikle Mert beye teşekkür ederim."
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Şikayet Var. Monster Pişmanlıktır.

06 Ocak 2024 16:07
Monster Notebook Şikayet Var. Monster Pişmanlıktır.

02 Ağustos 2023 02:30
Monster Notebook Kategorileri