Monster Notebook Güncelleme Sorunu!

12 Ağustos 2023 20:08

Monster her güncellemeden sonra her zamanki gibi siyah ekran hatası veriyor. Her defasında aynı sorunu yaşatmak zorunda mısınız? Bu bir sorun ise hala neden çözümü yok. Her defasında aynı sorunu yaşamak zorunda mıyım? Bir de aksine Monster randevu gerekiyor. Yer de bulamıyoruz, çözüm de üretemiyoruz.

12 Ağustos 2023 23:27

Şikayetime istinaden bana en kısa zamanda geri dönüş sağlayacaklarını belirten teknik servis yetkilisi mert bey aradan 4 saat geçmesine karşılık hala dönüş yapmadılar. Zaten tahmin ediyorum ki hazır cevabı basıp gönderdiler. Hala dönüş yapılacak ve mağduriyetim giderilecek. Bugünün cumartesi olması ve yarının da pazar olması benim sorunum değil. Ekranım hala siyah ve bilgisayar açılmıyor.

Ek
12 Ağustos 2023 20:12 (Şikayetten 4 dakika sonra)

12 Ağustos 2023 23:21

Herhangi bir dönüş yapmadınız?

14 Ağustos 2023 10:37
14 Ağustos 2023 11:47

Siz vermediniz o kararı ben verdim randevuyu da almak için sitenize girdiğimde sitenizde hata ile karşılaştım aradım müşteri temsilcinizi ilk önce biz buradan oluşturamıyoruz dendi kapatıp tekrar aradığımda başka bir müşteri temsilciniz yardımcı oldu.

09 Ekim 2024 14:59

Monster Notebook Ekran Siyah Oldu Tekrar Açılmıyor

21 Kasım 2023 01:09
Ayşe sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 22:41
"Mert beyin ilgi ve alakası için teşekkür ederim 💕"
Monster Notebook Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru