Arda sonuçtan memnun

Monster Notebook Ekrana Görüntü Gelmiyor

30 Temmuz 2023 19:36

Monster Abra A5 V15.6 modelindeki laptopumda güç düğmesine bastığımda ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor fakat harici ekrandan görüntü alabiliyorum bu sorunu çözmeleri için Kartaldaki teknik servisine kargo yoluyla laptopu gönderdim testleri yapıldı. Bir sorun yok denmesine rağmen aynı sorun devam etmekte sorunu çözemeden sadece fanını temizleyip geri yollamışlar. Laptop alırken Monster markasından uzak durmanız iyi olur. Müşteriyi geçiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar

30 Temmuz 2023 19:41 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Arda
30 Temmuz 2023 22:09

Teknik servise göndermeden önce klavye ışıkları yanıyordu ve harici ekrandan görüntü alabiliyordum servisten geldikten sonra klavye ışıkları da yanmıyor harici ekrandan da görüntü alamıyorum servis eskisinden daha kötü hale getirdi laptopumu

31 Temmuz 2023 10:11

Değerli Arda T., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Arda
04 Ağustos 2023 14:28

Teknik servisten ürünüm geldi şu an için herhangi bir sıkıntı yok benzeri hatayı alanlar için bilgilendireyim bıos güncellemesi sonrasında siyah ekran sorunu çözülüyor benim 2. Defa göndermemin sebebi ürünümün taşınması esnasında sarsılmadan dolayı ramin çıkması sonucu aynı sorunun devam etmesiydi kargoya vermeden bu konuda uyarı yapmak faydalı olabilir. Teşekkürler her şey için

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V16.6 Ekran Titremesi Ve Giderilemeyen Fan Bozukluğu

Muhammed
04 Haziran 2023 23:41
Monster Abra A5 V16.6 Ekran Titremesi Ve Giderilemeyen Fan Bozukluğu

Monster Laptop Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

Mahmut
17 Aralık 2024 11:37
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Onarımdan Sonra Tekrar Arızalanan Monster Laptop İçin Yüksek Onarım Ücreti Şoku

Halit
29 Eylül 00:24
Can sonuçtan çok memnun

Can
19 Eylül 2023 17:35
"Ürünümü yarın Ankara Söğütözü mağazasına teslim edeceğim umarım batarya sorunum çözülür teşekkürler Monster"

Gülbahar
11 Mart 2024 00:36